a čo si myslíš o tanieri na jedenie ? a čo si myslíš o žalúziach ? a čo si myslíš o sáčkoch na smeti ? a čo si myslíš o oknách ?...rovnako prijebane vyznela tvoja otazka
podla toho ktore zvonenie lebo ak na hodinu tak je to utrpenie/ak zvoni na prvu pomov a na patologiu tak sa tesim inak na ine predmety sa netesim/ a ak na prestavku tak konecne konec utrpenia
@Iwka74 som si to tak minule uvedomila sediac na hodine ze keby zvoni tak ma trapi ze ini skoncili skor ako my...a tym ze tam take nieco nie je tak prakticky nie sme ohraniceni ...si pametam ze my na strednej ak sme aj skoncili skor tak sme nemohli vyjst von z triedy lebo ak by sa to dozvedela riaditelka tak by bolo zle...
@Viollin tak u nas na strednej nas tiez nikdy nepustili skor z hodiny, max tak 1 min....mne sa to paci, ze to zvonenie na vyske nie je,.. presne ako ty si povedala, prakticky nam zvonenie neohranicuje hodiny
u nás na základke hrali všelijaké pesničky, ale liezlo mi to na nervy, lebo potom som si ich celý deň pospevovala... Ale teraz mi to na strednej chýba, lebo na našej škole nie je žiadne zvonenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nám hrajú polyfonické melódie miesto crrrrn
čiže hodinu sem-tam začíname aj takým že let it beee, let it beee