každý má život taký aký si ho zariadi... samozrejme mnoho vonkajších vplyvov môže otriasť daným človekom ale tak či tak človek si je sám strojcom svojho vlastného šťastia na mňa nevplýva nič zlé a ak na niekoho niečo zlé vplýva, tak to len preto lebo je to do istej miery slabá osobnosť a samozrejme sa mu taký život páči... a zasa sme pri tom, čo som spomenul v úvode
POdla mna je to najhoria ale aj zaroven najlepsia doba nahorsia preto , lebo vsetko mas pod nosom a sme lenivy aby sme vyuzili co ti pride na tanier a dobra lebo ked boli ine casy boli tvrde casy a nemuseli mse sa strachovat o svoj zivot no nejkako som to zhrnula
Zijem v dobe, do ktorej nepatrim... Nic mi tu nesedi, vsade a vzdy som sam... Proste sem nepatrim... Uz sa tesim na smrt a privitam ju s otvorenou narucou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
uplne strasne rychlo sa z tadeto odjebat
A k otázke:"v akej dobe žiješ?" - neviem ako ty ale podľa mňa všetci v tej iste.