nema 14 ma 17, ..a ako by ste to chápali vy ? a nie primitívne odpovede že odkiaľ to mam vedieť oo boze a podobne,, ja som sa normálne pýtal a očakávam normálnu odpoveď
tak sa jej spytaj: "na mne? " a ona odpise: "moznooo " a mas to iste ale ja neviem, my sme fakt neni jasnovidci, to musis ty vediet, ci je zavisla na tebe alebo nie ale drzim palce
neviem, čo všetkým vadí, ako keby každý musel úplne stále v dialógu s blízkymi priateľmi používať vetnú skladbu hodnú zahraničného diplomata a nedabojže napísať nejaké citoslovce, keď píše o tom, že je na niekom závislá....to sa predsa píše bez emócií!! "som na niekom zavisla" je jediný správny spôsob!
a k tebe....môže ti hovoriť všetko, ale kto sa jej páči si kľudne môže nechávať pre seba...a možno je to niekto, koho poznáš. radšej by som za tým nič nevidela.
hej hej, diky par ludom co napisala mudre slova, dakujem aj tym co napisal troska od veci ale apon ste sa par minut citanim a odpisovanim o zabavu postarali,,,veelkee diky a tisicc smajlikouu vsetkym @28 hlavne tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
na takuto otazku, aj ked normalne polozenu, mozes dostat jedinu normalnu odpoved - neviem.
takže čo si myslím ? že je blbá jak vodovodný kohútik...
ľudia, s prepáčením, vám už vážne jebe na tie lebene?
a k tebe....môže ti hovoriť všetko, ale kto sa jej páči si kľudne môže nechávať pre seba...a možno je to niekto, koho poznáš. radšej by som za tým nič nevidela.
A odpoveď: fakt neviem