@gertri ak je to niekto, kto si ma pridal, len preto,že som jeho spolužiak a niečo chce alebo keď nemám náladu alebo podobné záležitosti ako lajkovanie kravín a tak...
akože čo si mám myslieť o tom keď mi niekto napíše na chate na Facebooku???
mám si myslieť niečo iné, ako keď mi niekto napíše na Birdzi, alebo ako?
Nechápem, prečo sa stále niekto musí rozčuľovať nad Facebookom, keď je to len obyčajná stránka na internete, tak isto ako Birdz, či Twitter atď.
A keď si nechcete písať so všetkými ľuďmi, tak zapnite mozgy, použite google a zistíte, že si môžete urobiť skupiny, do ktorých si tých ľudí preriedite a nemusíte byť online stále pre tých, ktorí vás otravujú.
Ja osobne mám online väčšinou len ľudí, ktorí viem, že ma nebudú otravovať a nebudú mi písať veci typu: CO PORABAS MOJKA keď sa vidíme asi tak 5x do mesiaca.
záleží že kto to je a či niečo potrebuje. ale musím sa priznať že mám radšej ked niekto rovno bez pozdravu vytasí na mňa že čo chce a tým konverzácia končí ako keby mal začať 3ZOO (9 základné otrepané otázky aby sa nepovedalo- ako sa máš, čo robiš čo máš nové ) a potom to na mňa vyvalil.
a myslím si (dúfam že ma neukrižujete) že facebooku je super vec ale to len ľudia ho nevedia používať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale keď mi včera napísal ujo Miloš, tak som skoro spadla zo stoličky.
a keď mi napíše pár ďalších tak ma ide pekne povedané poraziť...
mám si myslieť niečo iné, ako keď mi niekto napíše na Birdzi, alebo ako?
Nechápem, prečo sa stále niekto musí rozčuľovať nad Facebookom, keď je to len obyčajná stránka na internete, tak isto ako Birdz, či Twitter atď.
A keď si nechcete písať so všetkými ľuďmi, tak zapnite mozgy, použite google a zistíte, že si môžete urobiť skupiny, do ktorých si tých ľudí preriedite a nemusíte byť online stále pre tých, ktorí vás otravujú.
Ja osobne mám online väčšinou len ľudí, ktorí viem, že ma nebudú otravovať a nebudú mi písať veci typu: CO PORABAS MOJKA keď sa vidíme asi tak 5x do mesiaca.
a myslím si (dúfam že ma neukrižujete) že facebooku je super vec ale to len ľudia ho nevedia používať