...citala som uz dost davnejsie...o tomto...ale v usa.... no a myslim si ze ked si to mozu dovolit(napr. len tak sa s niekym vyspat) tak prosim....ale je to zvlastne...
u nas to urobili v jednom klube ako zoznamovaciu party podla toho co hladas si dostal naramok ... zlty na sex/flirt, cerveny na vztah a modry nehladam nic ... ale podla mna je ponizujuce sa oznackovat ako zviera na bytunku ... ta ide na porazku s tou sa najprv pohram a potom pojde na porazku a tu uz niekto porazil ... myslim si o tom svoje ... je to blbost
ale veď hentaký čierny náramok u nás dávno fičal, poznám dievčatá čo to kedysi nosili ako "náramok priateľstva".. To akože keby šli teraz na dovolenku do Brazílie tak ich tam vytrtkajú? ach to je už ťažký kaliber kok-tizmu toto... inak to nazvať neviem
@drejka Nepochopil som, čo to tu splietate o poľahčujúcej okolnosti. To akože za to, že som už mal sex a znásilnia ma, tak je to ako v pohode? Môžem sa dopátrať vysvetlenia?
Môj názor je jednoduchý a to, že podobnú kravinu si môžem vymyslieť so sestrou a do dvoch týždňov tento "módny trend" môže letieť na celom Slovensku. O tých farbách sa každý dozvie napr. zo stránky, ale v inej krajine môže tá farba predstavovať inú činnosť alebo vec. Prípadne to môže byť len módny doplnok a tým by znalosť "zákona" o farbách mohla byť pasé. Celý svet je zvrátený a výsledok je obrovských rozmerov.
@drejka Ďakujem, nevedel som, že tie farby vyjadrujú napr. čo chcem. V tomto prípade súhlasím s tebou.
O tom druhom odstavci sa tiež dá diskutovať, nakoľko sa s tým stretávam bežne. Riešením by mohla byť sexuálna výchova, ktorá na tomto štáte je asi tak rozvinutá ako výstavba lacných a kvalitných diaľnic. Potom prečo všade vidím na bilboardoch povedzme potratom stop.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
filip
divna
Podľa mňa sú tie náramky len výhovorkou na onú vec.
a potom hnedy znamena sranie ?
Môj názor je jednoduchý a to, že podobnú kravinu si môžem vymyslieť so sestrou a do dvoch týždňov tento "módny trend" môže letieť na celom Slovensku. O tých farbách sa každý dozvie napr. zo stránky, ale v inej krajine môže tá farba predstavovať inú činnosť alebo vec. Prípadne to môže byť len módny doplnok a tým by znalosť "zákona" o farbách mohla byť pasé. Celý svet je zvrátený a výsledok je obrovských rozmerov.
Raz na činy iných doplatíme všetci...
O tom druhom odstavci sa tiež dá diskutovať, nakoľko sa s tým stretávam bežne. Riešením by mohla byť sexuálna výchova, ktorá na tomto štáte je asi tak rozvinutá ako výstavba lacných a kvalitných diaľnic. Potom prečo všade vidím na bilboardoch povedzme potratom stop.