Podla mna urcite nie. Kedze vecer sa zvycajne chodi spat, do postele by si mal lahat unaveny ale nie vysileny. Do postele mas lahat pripraveny na 7 hodinovy odpocinok. Ked sa prave rozcvicis len rozbudis svoj organizmus a zase ho ides vypnut. A to nieje dobre.
Vždy si dám tridsať klikov, keď ma ťahá na spanie a ešte musím niečo urobiť
Niečo namáhavejšie..nerada cvičím pri umelom osvetlení.Ale zase vraj okolo šiestej možno efektívne a s o niečo menšou námahou vynaložiť veľké množstvo energie.VRAJ.
@Metalka no jednoznacne hej , bud hedn rano alebo vecer sa cvici podla studii najlepsie a ja to mam aj praxou vyskusane ale neviem co povazujes za vecer ale tak okolo 6 -7 - 8 sa vzdy da v pohode zacat a dokonca je to skvely cas aj ked neviem ako uziem ale u muzov je v rannych hodinach a vo vecernych narast testosteronu v tele
@Ooooo - no vieš, mňa otravuje takmer všetko davové. Nie som rád in. Za mojej mladosti to nebolo také rozšírené. Fungovalo to síce aj vtedy, aj môj najkamarát to robil. Ale som zástancom názoru, že muž môže byť atraktívny aj bez cvičenia, pokiaľ má dobré telesné proporcie a nie je totálne vychudnutý alebo obézny. Mám takú elementárnu svalovú hmotu, prihodila sa mi, keď som ťahal 2 fľaše fanty z hypermarketu.
@radiophonic ked nemas rad vsetko davove,tak si troska mimo svojho postoja pretoze dnesne decka necvicia viac ako inokedy..skor by som povedal,ze menej a teraz sa praveze viac chlasta
ja najradšej cvičím večer.. je pravda, že potom nemôžem asi tak hodinku zaspať.. ale pomôže mi čaj na spanie.. a je to ok... ráno sa nikdy neviem prinútiť vstať, nie to ešte cvičiť
Pozri, ak je tvoj uvedený vek pravdivý, tak si, pokiaľ dobre rátam, o osem rokov mladší, takže ja som mal možnosť dlhšie pozorovať tento jav. Pred desiatimi rokmi, keď som mal šestnásť, naozaj som sa nestretával s tým, že by do posilňovne chodili štrnásťročné deti. Môj kamarát s tým začal niekedy v sedemnástich a mne to pripadalo príliš skoro a obával som sa, že to na ňom zanechá trvalé následky.
S tým chľastom máš tiež pravdu. Dnešné deti sú drzé a radi pijú. Ale sú také, ktoré vedia šikovne skĺbiť chľast s posilkou.
@radiophonic chlast a posilka nejdu dokopy..bud chces makat alebo pit..treba si vybrat ..a jak si sa mohol stretavat s 14 rocnymi chalanmi v posilke?podla tvojich slov si tam nikdy nebol..
p.s. posilka ta nema ako dojebat pokial necvicis s moc tazkymi vahami ..je to len zdravy prejav mladeho cloveka o aktivitu vlastneho tela a mimo toho jak povedal arnold.. "Mocná, svalnatá postava má vliv na to, jak se k vám lidé chovají"
rok som mavala treningy o osmej vecer, a potom som vzdy zaspala okolo dvanastej, jednej... a potom ked som si zvykla, tak som zaspala takmer hned po treningu (okolo jedenastej)... asi to je individualne, kazdopadne bol to super pocit zaspavat vecer po treningu, vyborny spanok
Čo si šiši? Jasné, že som v posilke nikdy nebol. Už som ti napísal, čím posilňujem. Ale mám na Slovensku kamarátku, ktorá má sotva 15-ročného syna a ten tam už zaberá.
A ten Arnold, to je zrejme nejaký klasický český herec, s ktorého výrokom súhlasím, ale dovoľujem si malú parafrázu: "Mocná, svalnatá postava má vliv na to, jak se na vás lidé dívají." Alebo, žeby to povedal ten šaškársky guvernér, ktorého neprekvapivo zvolila väčšina californských mäkkých mozgov?
@radiophonic jj to je on..ten velky sasek ,ktory dokazal vo svojom zivote hrozne moc ..viac nez drtiva vacsina svetovej populacie ..arnold je sam o sebe pojem kulturistiky..vdaka nemu sa berie bodybuilding ako normalny sport bez predsudkov..dalej ako herec natocil velke hitovky a ma miliony fanusikov..no a teraz je guverner..kto dokazal viac ? myslim,ze on dokazal dost..inak ak si myslis,ze je len vymleta hrba svalov radim ti dokument "pumping iron" » www.csfd.cz/film/33508-zele...
ako priklad nazoru na neho cituje uzivatela "Djkoma" "Kdo neuvidí nepochopí co je Arnold Schwarzenegger za osobnost. Jako herce milujeme jeho postavu, obličej a hlas. Tento film nás přesvědčí, že ne vždycky byl jeho hlas tak dokonalý jako v Terminatorovi 2. Každý jeho protikandidát do voleb na guvernéra(třeba jednou i prezidenta, Schwarzeneggerova knihovna čeká....) by tento snímek měl zadarmo pouštět ve všech kinech státu a možná by ukázal jak je Arnold v hloubi duše čestný, sportovní a přátelský chlapík, který netrpí arogancí(uvidíte pochopíte). Přestože tento snímek dost změnil můj pohled a chápání osoby jakou Arnold je navždy zůstane Conanem a tím starým dobrákem Terminátorem. Arnold 4ever."
No nechcem byť protivný, ale musím. Glorifikovať smiešnu kreatúru, akou je "božský Arnold", je pre mňa ako stavať na piedestál veľkého pacifistu Adolfa. Si uvedomuješ, aký prínos majú filmové snímky, ktorými zahnojil kiná na celom svete? Že sa stal idolom mládeže ako terminátor, ktorý sa skrýva síce za vznešené ciele, ale ktorého úlohou je pokojne likvidovať nevyberaným spôsobom všetko, čo odporuje jeho predstave o pravde a spravodlivosti? Je veľmi smutné, že tento charakterový herec má milióny fanúšikov po celom svete, pretože svojou bezbrehou stupídnosťou, pretransforovanou do "hereckého umenia", zničil vkus labilným ľuďom, ktorí si myslia, že násilie je v živote vysokou hodnotou.
Ako guvernér dosral, čo sa dalo, a má obrovské šťastie (alebo to bola vypočítavosť, takže predsa nie je taký hlupák), že kandidoval v tej časti Ameriky, kde sú koncentrované najvymletejšie mozgy galaxie. Ale nepochybujem, že ani v iných častiach skvelej Ameriky by zle nepochodil, lebo on je národný hrdina, ktorých majú Amíci tak radi. A vyjadrujem vieru, že sa prezidentom U.S.A. nikdy nestane, pretože to by znamenalo zánik civilizácie planéty Zem.
Jediné, čo mu neupieram je to, že sa stal symbolom bodybuildingu, aj keď zmysel tohto "športu?" je pre mnohých záhadou.
Písal som trochu ostrejšie, neber to ako útok na tvoju osobu, len som si ventiloval pocity a napísal som názor na túto malú karikatúru svetových dejín.
Medzi 4 a siedmou hodinou su svaly vo vrcholnej forme a mtabolizmus fici na plne obratky
po siedmej sa v tele zacina vylucovat melatonin (hormon navodzujuci spanok) a aj ked sa mozno este necitis byt unavena svaly sa uz chystaju do pomaly do postele....
Rano sa oplati si ist jedine tak zabehat ale cvicit urcite nie.....
zaleži podlatoho čo cvičiš a ako ,ako dlho atd , no mne osobne sa večer cvičiť vôbec nechce a rano tiež nie aspon par hodin po spanku lebo mna pritom strašne boli hlava nwm prečo
no tak kedze ja nemam moc cez den cas, tak cvicim vecer.. nie moc enskoro ale tak okolo tej 8.. niekedy skor... no niekedy som cvicila aj o pol 11.. skusala som to aj rano, ale rano nie som taka pruzna a ohybna a nejak mi to proste nejde ani poriadne sa rozcvicit..takze bud niekedy pred obedom alebo poobede alebo vecer
ja si myslim akoze ja ked cvicim tak stale len vecer .. rovno pred spanim .. ik ed kazdy vravi ze je to zle ja nwm potom som akoze taka plna energie =D a potom idem spat .. a sa mi fajne spi .. takze mne to fakt pomaha =D ale asi som divna no nwm =D
@Radiophonic nie,v pohode..neberem si to osobne len si prave skritizoval mojho "hrdinu" ak to tak mozem nazvat +vsetko co sa ho tyka(ironicke nazvatie bodybuildingu "sportom",jeho filmy-som filmovy fanusik celkovo vsetkych zanrov ..jeho politika..do tej sa nevyznam)
ked nemusis cvicit vecer a mozes cvicit v inu hodinu tak radsej tak, proste cvicenie ta nabudi ale tak hodinu po cviceni si potom viac unaveny a uz sa spomaluje metabolizmus takze to tiez nie je boh vie co ale ked mas iba moznost cvicit vecer a necvicit, tak cvic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Niečo namáhavejšie..nerada cvičím pri umelom osvetlení.Ale zase vraj okolo šiestej možno efektívne a s o niečo menšou námahou vynaložiť veľké množstvo energie.VRAJ.
Pozri, ak je tvoj uvedený vek pravdivý, tak si, pokiaľ dobre rátam, o osem rokov mladší, takže ja som mal možnosť dlhšie pozorovať tento jav. Pred desiatimi rokmi, keď som mal šestnásť, naozaj som sa nestretával s tým, že by do posilňovne chodili štrnásťročné deti. Môj kamarát s tým začal niekedy v sedemnástich a mne to pripadalo príliš skoro a obával som sa, že to na ňom zanechá trvalé následky.
S tým chľastom máš tiež pravdu. Dnešné deti sú drzé a radi pijú. Ale sú také, ktoré vedia šikovne skĺbiť chľast s posilkou.
p.s. posilka ta nema ako dojebat pokial necvicis s moc tazkymi vahami ..je to len zdravy prejav mladeho cloveka o aktivitu vlastneho tela a mimo toho jak povedal arnold.. "Mocná, svalnatá postava má vliv na to, jak se k vám lidé chovají"
Čo si šiši? Jasné, že som v posilke nikdy nebol. Už som ti napísal, čím posilňujem. Ale mám na Slovensku kamarátku, ktorá má sotva 15-ročného syna a ten tam už zaberá.
A ten Arnold, to je zrejme nejaký klasický český herec, s ktorého výrokom súhlasím, ale dovoľujem si malú parafrázu: "Mocná, svalnatá postava má vliv na to, jak se na vás lidé dívají." Alebo, žeby to povedal ten šaškársky guvernér, ktorého neprekvapivo zvolila väčšina californských mäkkých mozgov?
ako priklad nazoru na neho cituje uzivatela "Djkoma" "Kdo neuvidí nepochopí co je Arnold Schwarzenegger za osobnost. Jako herce milujeme jeho postavu, obličej a hlas. Tento film nás přesvědčí, že ne vždycky byl jeho hlas tak dokonalý jako v Terminatorovi 2. Každý jeho protikandidát do voleb na guvernéra(třeba jednou i prezidenta, Schwarzeneggerova knihovna čeká....) by tento snímek měl zadarmo pouštět ve všech kinech státu a možná by ukázal jak je Arnold v hloubi duše čestný, sportovní a přátelský chlapík, který netrpí arogancí(uvidíte pochopíte). Přestože tento snímek dost změnil můj pohled a chápání osoby jakou Arnold je navždy zůstane Conanem a tím starým dobrákem Terminátorem. Arnold 4ever."
No nechcem byť protivný, ale musím. Glorifikovať smiešnu kreatúru, akou je "božský Arnold", je pre mňa ako stavať na piedestál veľkého pacifistu Adolfa. Si uvedomuješ, aký prínos majú filmové snímky, ktorými zahnojil kiná na celom svete? Že sa stal idolom mládeže ako terminátor, ktorý sa skrýva síce za vznešené ciele, ale ktorého úlohou je pokojne likvidovať nevyberaným spôsobom všetko, čo odporuje jeho predstave o pravde a spravodlivosti? Je veľmi smutné, že tento charakterový herec má milióny fanúšikov po celom svete, pretože svojou bezbrehou stupídnosťou, pretransforovanou do "hereckého umenia", zničil vkus labilným ľuďom, ktorí si myslia, že násilie je v živote vysokou hodnotou.
Ako guvernér dosral, čo sa dalo, a má obrovské šťastie (alebo to bola vypočítavosť, takže predsa nie je taký hlupák), že kandidoval v tej časti Ameriky, kde sú koncentrované najvymletejšie mozgy galaxie. Ale nepochybujem, že ani v iných častiach skvelej Ameriky by zle nepochodil, lebo on je národný hrdina, ktorých majú Amíci tak radi. A vyjadrujem vieru, že sa prezidentom U.S.A. nikdy nestane, pretože to by znamenalo zánik civilizácie planéty Zem.
Jediné, čo mu neupieram je to, že sa stal symbolom bodybuildingu, aj keď zmysel tohto "športu?" je pre mnohých záhadou.
Písal som trochu ostrejšie, neber to ako útok na tvoju osobu, len som si ventiloval pocity a napísal som názor na túto malú karikatúru svetových dejín.
po siedmej sa v tele zacina vylucovat melatonin (hormon navodzujuci spanok) a aj ked sa mozno este necitis byt unavena svaly sa uz chystaju do pomaly do postele....
Rano sa oplati si ist jedine tak zabehat ale cvicit urcite nie.....
tak to je uplne malo takže celkom s kludom pár
hups , no maš pravdu ,
a ešte k teme @41 no ja ked nekedi chodim večer zabehať tak sa mi tiež dobre spi (myslim v lete teraz nie xD)
@ooooo hej ...však ja sa nesnažím nejak vyšporotvať abo čo...