Všade len TWILIGHT na titulkách TWILIGHT na pokeci TWILIGHT na birdz TWILIGHT ci kokos všade sa hovorí len o súmraku to už sa neda Preboha...ani o Potterovi sa toľko nehovorilo myslím...
mám 16 a niesom ten typ,ktorý sa zamiluje do herečky ktorá hra hlavnú ulohu..a niesom ani ten typ čo zbožnuje režiséra ktorý natočil tento film...kniha je super...film je dobrý..nič viac..nic menej..komu sa páči nech dalej číta a ostatný nech sa starajú do toho co maju radi..nevie maky mate vsetci problem ..kriste
Súmrak mám veľmi rada... je to krásne... Ale hovorím o súmraku ako takom, o prírodnom a nie o tom, s čím sa spája v dnešnej dobe, kvôli komerčnej volovine s pribuzneným hercom
sumrak mi znaci, ze sa mam pripravit na nocny rezim ....takisto vyliezaju kurvy, homelessaci lahaju na lavicky, fizlov uz takmer nevidno, deti idu domov atd...
Doprdele ludia vam uz asi nacisto jebe? Ked sa povie sumrak, tak si kurva predstavim zapad slnka, stmievanie a sero! To iste ked sa povie twilight!
Ked sa povie Twilight the Movie (a nie dopici Súmrak!!!) tak si predstavim ten film ktory nenavidim lebo billboard je na kazdom kroku. A ked sa povie Twilight (book alebo cital si Twilight, alebo uz prezijem aj ten Sumrak) tak si predstavim knihu, ktoru som sice este necital, ale mam to v plane, aj ked to bude asi tak sladke ze mi vsetky zuby vypadaju.
ja nechapem co na tom filme kazdy vidi, zo zvedavosti som si ho pozrela a mozem len skonstatovat,ze je otrasny a aj ten herec je otrasny proste mne sa to vobec ale vobec nepacilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a inak, staci simply book
ani jedni z tychto odpovedi..celkom pekny film,aj kniha, o upirov sa zaujimam..ale zeby som to bolo naj tak to nie..
k Twillight sa nevyjadrujem...radsej...
Ked sa povie Twilight the Movie (a nie dopici Súmrak!!!) tak si predstavim ten film ktory nenavidim lebo billboard je na kazdom kroku. A ked sa povie Twilight (book alebo cital si Twilight, alebo uz prezijem aj ten Sumrak) tak si predstavim knihu, ktoru som sice este necital, ale mam to v plane, aj ked to bude asi tak sladke ze mi vsetky zuby vypadaju.