Co si myslite ludia je sanca, ze sa moj EX ku mne vrati?
Takze od nasho rozchodu, uz ubehli dva mesiace. Za ten cas sme sa vobec nevideli a ani nie sme v kontakte. V poslednej dobe som sa zacala vydat s chalanmi, ktory byvaju blizko neho a su to jeho, ale aj moji kamarati.
Podla toho, preco ste sa rozisli. Ale ak podstupis kompletnu replastiku a psychicky sa premenis na niekoho ineho a tak celkovo, ak BUDES niekto iny, tak urcite tu ta sanca je Ovsem, ak medzitym este stihnes hecknut cely fejsbúk, aby ho nepokúšalo "baliť" nove kočky 8)
Po prve ja nie som jebnuta, iba chcem pocut nazor na vec co je na tom zle, ked mi to pomoze? A po druhe na co je tu potom to forum? Pre srandu kralikov? Ktoru si z neho ludia robia a nadavaju na inych zato ake maju problemy a aky su sprosty? No moja tak pekne pekne davas
tak, po tom, čo som si to prečítala ma napadá len jedna veta: Dúfam, že tú otázku - názov diskusie nemyslíš vážne...
pozri, myslím, že šanca tu asi skôr nie je, ako je... a bolo by dobré, ak by si sa s tým zmierila, prestala ho sledovať, kontrolovať a nechala žiť ďalej...
Takto ti poviem. Ja som sa tiež nevedela dlho spamätať z rozchodu.. Už je tomu rok aj niečo čo sme neni spolu a za ten dlhý čas robí aj horšie veci než ten tvoj len aby ma naštval alebo čo..ale už mi je to jedno..uvedomila som si čo je to za človeka..ale zaklincoval to pred pár týždňami keď si ma ani neviem prečo vyhladal aj s jeho trápnou holkou ktorá je na tom mozgovou kapacitou dosť biedne, ona po mne striekala z vodnej pištolky a on so slzami v očiach mi jebol päsť...a úplne bezdôvodne ale neriešim to proste neobracaj sa za ničím čo bolo, nech to bolo pekné akokolvek..keď sa s tým zmieriš, uvidíš ako ti bude dobre ako mne teraz napr. Už 9 mesiacov nikoho nemám a som šťastná lebo sa nemusím trápiť pre citové problémy Tak ti držím palec
to som urobila uz hned na zaciatku.......hech ja len, ved ja som ho nechala ist, chcem aby bol stastny, ale potom nech mi da pokoj......Ale ak mam pravdu povedat v srdci by som si velmi priala, aby to raz olutoval a chcel ma naspat, neviem preco.... A dakujem vsetkym za nazory cenim si toho
aako chlapi si stale musia dokozaovat svoju "muzskost" .... aalebo too ze on je ten "boss" aa co my baby mozeme oproti nim.... :/ mozno to lutuje aa aj keby mysliis ze prekona svoje ego a napise ti alebo sa s tebou porozprava?? aa ozve sa ti? nevieem.... aa to co robi na fb robii len preto, ze chce ukazat naa co on maa.... :/
musiis si rozmysliet.... cii ho chces.... leebo ked jj... taak asi by bolo dobre naznacit mu nieco... napisat mail aalebo taak nejak.... pripadne skocit na kavu... aale je tu aj moznost zee nebude to znova o tom istom?? ze z mlaky do kaluze?? hmm.... ?? v tom pripade s nim radsej prerus kontakty vymaz z priatelov na fb aa jeee to
raz sme sa s jednym po dvoch rokoch k sebe vratili... (ja som spravila prvy krok viac menej...on by sa neodhodlal si mysliim ) aa povieem tii....niic moc to nebolo.... sme boli spolu dva mesiace aa som sla do grecka a lahko som nanho zabudla.... resp. nasiel sa lepsii.... ovela... aa az vtedy som zistila coo som spravila.... ako je to pravda ze dvakrat do jednej rieky nevkrociis aa keed heej prides na to, ze to nebolo spravne
asii tolko duufam, ze sa spravne rozhodnes nech sa rozhodnes akokolvek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
nooo, a chces, aby sa k tebe vratil?
lebo ak by on chcel, asi to urobi takze nehladaj nieco tam, kde nie je
aj mój bývalý opaľuje tie dievčatá len preto, lebo ma chce nasrať, vôbec nie z iných dôvodov, točí sa celý svet okolo mňa. a okolo nikoho iného
pozri, myslím, že šanca tu asi skôr nie je, ako je... a bolo by dobré, ak by si sa s tým zmierila, prestala ho sledovať, kontrolovať a nechala žiť ďalej...
Takto ti poviem. Ja som sa tiež nevedela dlho spamätať z rozchodu.. Už je tomu rok aj niečo čo sme neni spolu a za ten dlhý čas robí aj horšie veci než ten tvoj len aby ma naštval alebo čo..ale už mi je to jedno..uvedomila som si čo je to za človeka..ale zaklincoval to pred pár týždňami keď si ma ani neviem prečo vyhladal aj s jeho trápnou holkou ktorá je na tom mozgovou kapacitou dosť biedne, ona po mne striekala z vodnej pištolky a on so slzami v očiach mi jebol päsť...a úplne bezdôvodne ale neriešim to proste neobracaj sa za ničím čo bolo, nech to bolo pekné akokolvek..keď sa s tým zmieriš, uvidíš ako ti bude dobre ako mne teraz napr. Už 9 mesiacov nikoho nemám a som šťastná lebo sa nemusím trápiť pre citové problémy Tak ti držím palec
musiis si rozmysliet.... cii ho chces.... leebo ked jj... taak asi by bolo dobre naznacit mu nieco... napisat mail aalebo taak nejak.... pripadne skocit na kavu... aale je tu aj moznost zee nebude to znova o tom istom?? ze z mlaky do kaluze?? hmm.... ?? v tom pripade s nim radsej prerus kontakty vymaz z priatelov na fb aa jeee to
raz sme sa s jednym po dvoch rokoch k sebe vratili... (ja som spravila prvy krok viac menej...on by sa neodhodlal si mysliim ) aa povieem tii....niic moc to nebolo.... sme boli spolu dva mesiace aa som sla do grecka a lahko som nanho zabudla.... resp. nasiel sa lepsii.... ovela... aa az vtedy som zistila coo som spravila.... ako je to pravda ze dvakrat do jednej rieky nevkrociis aa keed heej prides na to, ze to nebolo spravne
asii tolko duufam, ze sa spravne rozhodnes nech sa rozhodnes akokolvek
esteze mate ten FB inak by ste nevedeli zit!