tak ako vieš, pokial su ti dvaja uz v relativne zrelom veku 11 a 15 asi nie, ale tak mala som chalana o 3,5 roka starsieho a myslim ,ze to fungovalo... a uz aj predtym som mala starsich chalanov a nevnimam to ako prekazku
@patuska2608 podla toho v akom veku, podla toho ako su vyspeli ... 14 a 18 je rozdiel napr si myslim .. cim mas viac, tym je ten rozdiel nepodstatnejsi ako keby mensi
@patuska2608 to je divne, podla mna ten rozdiel medzi vami je este vacsi, ako keby sa nasobil... proste sa mi to zda velky rozdiel a 13 a 14 rocne decka riesia frajerov? vtipne
ten kto sa to pýta sám o tom pochybuje.. a keď má už v začiatkoch pochybnosti som zvedavá čo bude po tom... zo svojich (ale aj iných) skúseností viem, že na veku vôbec nezáleží.. aj keby bola o 15 r. mladšia....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja som od svojho priateľa mladšia o 9,5 roka. TO nie je normálne 3 roky sú v pohode
Džízs.
Vo vzťahu dvoch ľudí je vek to najnepodstatnejšie.
ale nie. mohlo a nemuselo.
Dôležité je, aby boli dvaja na tej istej vlne a tej istej mentality.