Táto téma ma celkom zaujíma a mám o tom čo to načítané, čiže viem že existuje hneď niekoľko výpovedí bývalých pracovníkov odtiaľ, ktorí tvrdia že reálne pracovali s technológiami, ktoré im neprišli ako z tohto sveta. Ale bohvie, možno sú to "len" supertajné a supervýkonné laboratóriá.
Môj názor je, že mimozemšťanov tam ukrývali po havárií pri mestečku Roswell a práve kvôli tej nehode Area 51 vybudovali. Či tam sú mimozemšťania (živí, či mŕtvi) aj dnes, to neviem. Ale verím tomu, že sa tá nehoda naozaj stala a nebolo to vymyslené.
Teraz tam uz isto nie su, ale ci realne nevlastnia tam mimozemsku techniku a ci trebars aj nelietaju s par strojmi do vesmiru, je otazne. Nie je to vobec nemozne, pokial ziskali technologiu z mimozemskych plavidiel, tak za tie roky uz by kludne za tie prachy co maju na prevadzku mohli opravit a realne lietat do vesmiru... ale to by nikdy nepriznali. Rovnako ako ze videli realne mimozemstanov. Verejne povedat ze ich videli, ze existuju . Normalne verejnosti. Ako jedna sudrzna spolocnost. Nie, my sme nepriatelski sami voci sebe, sme radi ked klameme druhych, sme sebeckí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@sugy1 Čosi mi hovorí, že to neboli praví pracovníci.