neviem kerí to má kamoška ale je to tiež eeečko... podarene to je....maličké a už ho má vyše 2 rokov a stále ide dobre.... a nič sa jej tam neoddrbalo jediné čo ma tam štve je natlačená klávesnica (ale to je na všetkých netbookoch ) a to že máloktoré obrázky to ukazuje....to asi nema tu graf. kartu ci jako neviem ale ak ce niekto búk kôli netu alebo na cestovanie tak je super si myslím
mám ho už skoro rok a celkom je v pohode. je firemný, ja by som si osobne nekupovala netbook kvôli tej malej obrazovke a kvôli tomu, že notebook používam hlavne doma a teda mi je jedno akú má hmotnosť a koľko vydrží baterka- čo sú asi dve hlavné výhody netbookov.
inak minule tu bola diskusia o notebookoch a všetci čo majú asus eee ho chválili a niekto aj spomenul, že netbooky ma asus slušné narozdiel od notebookov-nie sú také kazové, takže ak ho chceš, môžem len odporučiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
skor tento by som brala
asuskovia všeobecne majú v poslednej dobe veľké problémy... môj je za posledný rok preinštalovaný už 7x a mením ho za hp-čko už s ním nemám nervy...
a viacerí moji známi majú podobné skúsenosti...
EEEcka su kvalitativne celkom fajn.
stal ma 200euro nelutujem rok ho mam kazdy den pouzivam v skole je z neho "triedny" notebook sa da povedat kazdy ho pouziva
vsetko facha ako ma a grafika ?
@sandy114 co by si chcela s grafikou eee pc ?
inak minule tu bola diskusia o notebookoch a všetci čo majú asus eee ho chválili a niekto aj spomenul, že netbooky ma asus slušné narozdiel od notebookov-nie sú také kazové, takže ak ho chceš, môžem len odporučiť.