je mi nesympaticke, ako je to velmi hrane, urcite ma so sebou cely stab a super vybavenie, ak by sa mu nepodarilo nic chytit, tak ma za kamerou pripraveny nejaky rezen. v skutocnosti mu vobec nejde o prezitie a napriek tomu nikdy neodola pokuseniu zabit si nejake zviera, odhryznut mu hlavu a tvarit sa kyslo pri jeho prezuvani.
netusiste kto to je?.. .. kazdy pozna jeho "no tak tato husenica ma strasne vela bielkovin" a zozere ju,pripadne "tu vidite korytnacku ktora zije v tejto dzungli" a odhruzne jej hlavua zvysok v pancieri upecie na ohni, pancier rozbije a vnutro zje a podobne veci ... ultimate survival.. a ten frame postnuty vyssie hovori za vsetko ... som ho videl uz brutalne davno na 4chane :-d ...
ahej ma tam ten stab a urcite aj normlane jedlo... ale ked uz nic ine, tak mu musim priznat uzasnu schopnost zozrat kludne aj hovno
okej, nevidela som to nikdy, ale z toho, čo som tu čítala mi to príde dosť úbohé a bezo zmyslu. pretože hrať sa na tvrďáka, ktorý sa nebojí zožrať aj hovno, (pričom máte štáb za chrbtom, ktorý vám v každom prípade vydenzifikuje celú ústnu dutinu) dokáže dosť ľudí.
ak vás však naozaj zaujíma umenie hnusu, bolesti, krutosti, nechutenstva a tak ďalej... pozrite si napríklad toto:
(performance z new yorskej galérie začiatkom 70. rokov)
alebo môj dosť obľúbený Paul McCarthy (nie je pre slabšie žalúdky )
Dala som trošku cvok, lebo z môjho pohľadu je to fakt nepochopiteľné robiť také veci, ak človek skutočne nie je v núdzi...chalan môže byť rád, že všetky také triky pozná, no iste by ma nenapadlo spraviť z toho TV show.
ale zas na druhej strane je to odvaha, jesť všetky tie veci, napr. ako keď jedol toho pavúka a povedal: "actually it has some poison inside, but not enough to harm your body"...no kto by toto jedol, ak fakt nemusí?
Aj napriek tomu, ultimate survival je super program, pozerám to aj kvôli tým krajinám ktoré tam ukazujú, vtedy ako bol tuším na Sibíri to bolo *amazing*...
A obvykle sa nezaoberám tým, či má za kamerou pripravený rezeň
jaaaj sak to je uplne supeeer, mam vsetkzch 5 dielov v cestine... tusim su uz aj nove casti... ja to niekedz aj pol dna vzdryim kukat .... jeden y najlepsich dokumentarnzch serialov tzpu clovek a priroda
@pernik nebol v indickej armade ale v brickej, to ze bol clenom jednotiek SAS je pravda... taisto bol u vysadkarov a tusim ze mal 21 alebo 23 ked bol prvy raz na mount evereste...
je to len serial a ako si uy povedla kto nevidel ani jednu cast nemoze robit zavery... ved aj na zaciatku kazdej casti sa pise ze keby bol v BEZPROSTREDNOM ohrozeni zivota ze ho vytiahnu zo slamastiky... sak predsa sa nenecha zabit pred kamerami a verte mi ze ten chlap dobre vie co robi a do akeho rizika ide....
cielom serialu je iba DEMONSTROVAT co vsetko musis zvladnut pre prezitie na tom ktorom mieste sveta....
u nas to kukava pravidelne cela rodina je super aj ked trochu cvok, ale tym je viac super a keby som sa dostala niekam do pralesa aspon si viem ciastocne poradit : D
@22 kto by to jedol, ked to nemusi jest? iba taky clovek ako je prave on, pretoze mu to zrejme robi potesenie. ano, dalo by sa len povedat "tuto jastericu mozete zjest" bez nazornej ukazky, ale to by potom nepritahovalo ludi, vsak?
@38 je to cisto len moj nazor, pretoze ja som clovek, ktoremu vadi zabijanie zvierat len tak zo srandy. a to on presne robi, pretoze tie zvierata zabijat NEPOTREBUJE.
@tikalok No to si aj píš, že mám. Tie zvieratá nie sú zákonom chránené, sú to divé zvieratá.
Bearova šou je natáčaná tak, že on naozaj pár dní až týždňov nič neje a nepije. Potravu a vodu si hľadá sám a štáb môže zakročiť až keby na tom bol fakt zle.
@43 to mne je uplne fuk, ci su chranene alebo nie. ani macka nie je chranene zviera a napriek tomu mi prekaza, ked ju niekto zo "srandy" zabije. ano, su to dive zvierata a ak by to niekomu naozaj malo zachranit zivot, tak nech sa paci. ale zabijanie pre potreby televizneho programu, to sa mi hnusi.
co sa tyka jeho, ci naozaj par tyzdnov neje a nepije, to je jeho problem, nikto ho do toho neuti, on si moze kludne aj vlastne fekalie pozierat, to mi bude naozaj uplne jedno.
Teraz to neber tak že ťa idem buzerovať, len ti to idem dať na správnu mieru !
O tom, že je to akože "fake" vie už veľa ľudí, ale proste ta relacia či čo to je nieje otom že ho vysadia niekde a poviedia že no preži mi ideme het maj sa .... tam ide oto ukázať ľudom ako prežiť v púšti/pralese atď .. Čiže by som to FAKE-om nenazýval, lebo podstata toho celého je, ako som už písal, ukázať ľudom ako preži
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ahej ma tam ten stab a urcite aj normlane jedlo... ale ked uz nic ine, tak mu musim priznat uzasnu schopnost zozrat kludne aj hovno
jednoducho sa netreba pozerat na to co je za tym, ale ze je to sranda...a niekomu to moze aj pomoct
ak vás však naozaj zaujíma umenie hnusu, bolesti, krutosti, nechutenstva a tak ďalej... pozrite si napríklad toto:
(performance z new yorskej galérie začiatkom 70. rokov)
alebo môj dosť obľúbený Paul McCarthy (nie je pre slabšie žalúdky )
» www.ubu.com/film/mccarthy_w...
ale zas na druhej strane je to odvaha, jesť všetky tie veci, napr. ako keď jedol toho pavúka a povedal: "actually it has some poison inside, but not enough to harm your body"...no kto by toto jedol, ak fakt nemusí?
Aj napriek tomu, ultimate survival je super program, pozerám to aj kvôli tým krajinám ktoré tam ukazujú, vtedy ako bol tuším na Sibíri to bolo *amazing*...
A obvykle sa nezaoberám tým, či má za kamerou pripravený rezeň
Bol v Indickej armáde (jedna z najdrsnejších armád sveta), má za sebou službu v SAS a v britskom námorníctve.
Niekoľko krát bol na Mount Evereste.
O tíchto veciach fakt niečo vie a nazývať ho niekym kto sa hrá na "tvrďáka" bez toho aby videl čo i len jednu časť jeho seriálu je zcestné.
je to len serial a ako si uy povedla kto nevidel ani jednu cast nemoze robit zavery... ved aj na zaciatku kazdej casti sa pise ze keby bol v BEZPROSTREDNOM ohrozeni zivota ze ho vytiahnu zo slamastiky... sak predsa sa nenecha zabit pred kamerami a verte mi ze ten chlap dobre vie co robi a do akeho rizika ide....
cielom serialu je iba DEMONSTROVAT co vsetko musis zvladnut pre prezitie na tom ktorom mieste sveta....
ty mozes mat nazor iny.
Bearova šou je natáčaná tak, že on naozaj pár dní až týždňov nič neje a nepije. Potravu a vodu si hľadá sám a štáb môže zakročiť až keby na tom bol fakt zle.
co sa tyka jeho, ci naozaj par tyzdnov neje a nepije, to je jeho problem, nikto ho do toho neuti, on si moze kludne aj vlastne fekalie pozierat, to mi bude naozaj uplne jedno.
Teraz to neber tak že ťa idem buzerovať, len ti to idem dať na správnu mieru !
O tom, že je to akože "fake" vie už veľa ľudí, ale proste ta relacia či čo to je nieje otom že ho vysadia niekde a poviedia že no preži mi ideme het maj sa .... tam ide oto ukázať ľudom ako prežiť v púšti/pralese atď .. Čiže by som to FAKE-om nenazýval, lebo podstata toho celého je, ako som už písal, ukázať ľudom ako preži