Určite ste už čo to počuli o BERMÚDSKOM trojuholníku...čo si o tom myslíte?Ako si vysvetlíte záhadné zmiznutia lodí,ponoriek...na radaroch a vôbec...čo sa tam deje??
noo ja si myslim, ze cela energia sveta sa musi niekde zrazit aa tada je to prave v tom bermudskom trojuholniku..........aspon ja si to myslim.........mnaa to tam normalne vazne aj taha.....asi sa tam raz vyberiem, kto vie, ci tiez tak zahadne zmyznem xDDDD
ze su tam nejake magneticke sily..a ked nad tym letia lietadla tak ten navigacny system sa im tam pokazi a kym sa z tade vysomaria tak sa im mine palivo a padnu tam..to si myslim
Bermudský triangel ? Jednoduchá odpoveď.Zem nie je guľatá,zem je plochá doska,ktorá leží na chrbte obrovskej korytnačky.Bermudský triangel je v podstate priepasť....keď niekto spadne cez kraj sveta,zmizne v nenávratne.Pod tou korytnačkou je dalšia korytnačka,korytnačky sú proste až po spodok.(POZN.Nemyslím to vážne)
@johnysheek ako mna najprv napadol LOST (serial, ktory milujem), ale zas nikomu som to nepovedal, lebo vsetci by to povazovali za "znevazovanie tragedie" co nechcem...
Občas tam dôjde k istým výkyvom, ktoré teoreticky pôsobia aj na to, na čo by nemali. Pravdepodobne ide o čisto prírodné " živly ", preto by nemal byť problém v ich budúcom vysvetlení.
Bermudský trojuholník ??? Co ja viem - a z vedeckého hladiska tak na mieste v mori kde sa trojuholník nachádza -> Mezi Bermudami, Portorikom a Floridou ja vytvárajú obrovské bubliny ktoré vznikajú tak, že sa uvolnuje metán zo zemských vrstiev na dne oceánu !!! ... tieto metánové bubliny narušujú povrchové napätie vody v jej okolí a tým sa stane že sa lode potopia pokial vstúpia na takéto miesto !!! Co sa lietadiel týka tak výpary z prasknutých bublín sa môžu dostať až do atmosféry a môžu spôsobiť vznietenie motorov lietadiel !!! KAPIŠ ???
mam aj ja logicke vysvetlenie som to pozerala na discovery... v tom mieste su velmi silne nejake elektomagneticke vlny ci co, takze tym lodiam len zblbli kompasy a stratili sa...
@314r : Dovolim si oponovat.... ani ja nemam rad ak niekto horlivo prezentuje co len pocul ale nezazil avsak nazov temy je "" co si myslite o bermudskom triangli "" a nie "" co viete o ..."" takze nechapem zmysel tvojho prispevku kazdy moze mat svoj nazor ...
je to fakt zaujimave....teda naozaj netusim, co to moze sposobovat a tak...ale fascinuje ma to...tak napriklad moj brat si raz myslel,ze tam su mimozemstnia co by mna urcite nikdy nenapadlo...
zevraj su tam velmi silne frekvencie vetra - myslela som si to na zaciatku ale pravda to neni lebo to by skodilo len lietadlam ale stracaju sa tam aj lode .. citala som zevraj tato oblast je osidlena mimozmemskimi bytostami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
BT je celkom sranda vec.. ludia maju radi zahady, tak veci niekde miznut musia
ALEBO LEN TRADUJETE MYTY A POVESTI..??!!!!!!!
dobsinsky a jeho slovenske povesti sa moze strcit proti vam....
ini hovoria, ze prechod do ineho sveta, alebo casu... kto vie...
dalsia moznost ked cez to cokolvek preleti prejde tak ich to vcucne uplne do zeme alebo vyletia uplne hore(do vesmiru).