Podla toho co. Ja som bol isty cas taky kvazi manazer na cfd kontrakoch, cez fundamentalnu a technicku analyzu, manazersky support, rozne strategie a "zmiernenia" rizika cez funkcie v platformach to je stale velke riziko, ked sa do toho pusti clove, ktory tomu nerozumie a nechce tomu venovat casu natolko, aby si sam sledoval vyhlasenia a pod. Vela veci ovplyvnuje vela inych veci. Zalezi co chces obchodovat, ci su to nejake futures kontrakty, forex, alebo hocico. My sme pekne tocili na poklesoch ropi, na indexoch, napr. nemecky DAX, ale treba sa tomu venovat a nebat sa rizika pri korekciach. Zalezi aj od brokera, co poskytuje atd. Ked si chces na rychlo otocit peniaze, vyjeb sa na to. CHod si radsej stavit na Barcelonu.
@padlyanjel Vsak ved som sa aj vyjadril, ako som na tom. Skus radsej podielove fondy, ak najdes nejaky dobry dynamicky fond, tak za 10 rokov to dokaze urobit velmi pekny vynos. Ved sis tiahni demo, platformy mas aj do mobilu a skus si obchodovat, zober si nejaku malu ciastku na zaciatok, nejakych 5-10 tis. € a hraj sa. Pochybujem ale, ze ti na tomto fore niekto poda exaktne informacie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nie je to pre mňa
@6q66 ja nie som typ co by riskoval takto.. len sme sa nedavno o tok bavili s kamaratom ktory to robi tak ma zaujimali nazory ako su na tom ostatny