moderna medicína pozná spôsob ako dočasne prerušiť plodnosť muža a ak si to rozmyslí, opäť ho spraví "samčekom", hehehhe.....
nie je to ani náročna operácia, ak máš prašule, choď za svojím doktorom, povedz čo je vo veci, pošle ťa do špitáôla, tam ťa objednaju a môžeš isť na to bez kondomu
Ak nechceš deti vôbec , tak si tvoja priateľka ( v prípade že bude chcieť deti ) nájde iného...Takže ti neodporúčam nič trvalé , inak mi to je ukradnuté
Je to blbosť Chlapík nevie o čo príde.. zistí to keď ho nechá ženská, keď všetci priatelia a známi si budú zakladať rodiny a bude vidieť to šťastie. A súhlasím tuto s @nikisweet
@zajkousko chalan s najväčšou pravdepodobnsťou hovorí o tomto spôsobe sterilizovania (pochybujem že si chce dať odfakliť vtáka či vajcia) no po tomto zákroku sa plodnosť obnoviť nedá. Respektíve je mizivá šanca že ti ju dokážu obnoviť.
Ani ja nechcem deti, mozno sa to zmeni a preto ked to niekto robit nemusi nech to nerobi avsak ked to chce robit, je to cisto jeho osobna vec ako sa s tym vysporiada v buducnosti, nepomyslim si o nom nic zle. Ale ked najdes zenu, pri ktorej si povies, ze to je ona, budes to mozno lutovat, kamo.
@chachara taka neexistuje, nakoľko dnešné ženy letia na vyslovených krásavcov alebo na pracháčov. Ja sa chcem dať sterilizovať preto, aby som aspoň mal istotu v budúcnosti (ak sa nejaká nájde, hoci aj kurva...).
ludia, pisete tu bludy. ak chlapec nechce deti, tak pravdepodobne nebude hladat a zacinat vztah so zenou, ktore tie deti chce. najde si taku, ktora deti nechce a budu spolu stastne zit.
ale pre istotu je dobre si nechat zamrazit geneticky material, keby ho jedneho dna osvietilo a deti by chcel.
Veď to predsa nie je potrebné len na reprodukciu, ale ovplyvňuje to kopec ďalších vecí vo fungovaní organizmu, takže sám si možno uškodí a takto riskovať je dosť zlé, keď sa len chce dať poistiť proti deťom...keby ich nikdy nechcel mať, určite si dá pozor a keby zmenil názor, už môže o vastných len snívať...je to trocha hlúpe.
@eman17 V tvojom pripade by som sa na to uplne vykaslal. Ocividne si este velmi mlady - mentalne... Potrebujes skusenosti aj s dobrymi zenami, asi si mal v minulosti nejake zle skusenosti. To neznamena, ze kazda zena ide po peniazoch alebo krasavcoch... Ja sam som mal dlhorocny vztah a moje dievca bolo milujuce a dobrosrdecne aj ked nie som ziadny krasavec ani bohac. To som si uz pokaslal ja. Tvoje dovody su akesi primitivne, prepac.. Este si to rozmysli a daj tomu cas, nerob blbe rozhodnutia, mozes to olutovat a bude neskoro.
@method o tomto som videl jeden blog, jak typek si dal urobit vazektomiu a jeho priatelka sa stala tehotna a ho zacala vydierat, ked sa jej spytal, ci to je jeho este on mal z toho pruser a on si pekne pripravil vsetky poklady, proste bolo to skvele napisane ako ju polozil dole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a co si ja myslim? ze minimalne v mladom veku je permanentna sterilizacia blbost, co ak budes chciet mat deti, az trochu vyrasties?
Určite by som nikdy také nič neurobil.
nie je to ani náročna operácia, ak máš prašule, choď za svojím doktorom, povedz čo je vo veci, pošle ťa do špitáôla, tam ťa objednaju a môžeš isť na to bez kondomu
filip
» www.urologia.sk/vazektomia-ster...
Hoci to o ňom vypovedá niekoľko vecí.
schvalujem
ak je to do 20, tak si pomyslím, že je mladý a blbý a celkom si asi neuvedomuje, čo všetko to obnáša
ak je už starší a vyzerá rozumnejšie a tak, že si už všetko uvedomil, tak asi vie, čo robí a čo je pre neho najlepšie
no vždy lepšie ako keby nechal sterilizovať tie deti
ale pre istotu je dobre si nechat zamrazit geneticky material, keby ho jedneho dna osvietilo a deti by chcel.