nikdy v živote, prezliekanie zasratej ritky, umývanie, pranie, žehlenie kojenie a ako chce chlap vlastne kojiť decko? stále to vreští, behanie po doktoroch.......po mesiaci by ma odviezli na psychiatriu...........filip
Mám k tomu pozitívny vzťah. Aspoň od určitého roku, keď by som sa už potrebovala vrátiť do prípadnej dôležitej a draho platenej práce A ktovie, možno to aj ten môj bude musieť absolvovať, a on sa na to podľa mňa aj celkom teší, pretože on má malé deti na rozdiel odo mňa strašne rád
@husky kazde dieta je ine, su deti co spia skoro cele dni a fakt nemas vela starosti a su zas deti, ktore stale placu a mrncia. a ono to nie je az taky dodych ak musis stale prat, zehlit (lebo babatko nie je imunny dospely jedinec), davat nan pozor a venovat sa mu neustale ale tak raz na to urcite prides
a inak asi by mi to vadilo, teda resp neviem si predsatvit mojho chlapa nechat s mimcom. vyzeralo by to tak, ze dieta odlozene volakde a moj chlap so sluchatkami zavrety v studiu. v ziadnom pripade
ale tak zober si, že materská je do troch rokov dieťaťa (teda, ak by si nedával dieťa do jaslí). Prvý rok môže to dieťa spať 20-12hodín denne, ale po roku (alebo v čase, keď už začína loziť po štvornožky) máš viac starostí, keďže musíš dávať pozor kam lezie a pod. a ešte aj variť, upratovať atď. Takže až taký oddych to, myslím, nie je.
Ale tak v pohode, ak sa na tom dohodnú dvaja ľudia. Ale ja osobne by som chcela byť na materskej a byť pri tých prvých aktivitách dieťaťa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
(a nevravim ani, ze nepravom, hoci ani nevravim, ze pravom, ja neviem )
@husky si odvážny muž
Pre dieťa je dôležité v prvých troch rokoch života naviazať sa na matku, najbližšiu osobu svojho života
a inak asi by mi to vadilo, teda resp neviem si predsatvit mojho chlapa nechat s mimcom. vyzeralo by to tak, ze dieta odlozene volakde a moj chlap so sluchatkami zavrety v studiu. v ziadnom pripade
Dieťa môže spať 10 minút, 10 minút kričať, 10 minút zase spať. A keď bude toto robiť, naspí 12 hodín Oddýchneš si? Nemyslím.
ale tak zober si, že materská je do troch rokov dieťaťa (teda, ak by si nedával dieťa do jaslí). Prvý rok môže to dieťa spať 20-12hodín denne, ale po roku (alebo v čase, keď už začína loziť po štvornožky) máš viac starostí, keďže musíš dávať pozor kam lezie a pod. a ešte aj variť, upratovať atď. Takže až taký oddych to, myslím, nie je.
Ale tak v pohode, ak sa na tom dohodnú dvaja ľudia. Ale ja osobne by som chcela byť na materskej a byť pri tých prvých aktivitách dieťaťa.