@3 a tym ze si bude menit raz za den im nejak pomoze? urcite nie...takisto ako hovoria ze jak malo jedla je ale hlavne ze tretina jedla sa vyhodi, lebo neni pekne a do obchodu ist nemoze ale ani nikam inam tak vyhodia
@3 tak sebecke to asi nebude. su krajiny kde trebars nemaju pocitace a ty tiez ten svoj koli tomu nevyhodis z okna...
ponozky si menim podla toho, v akom stave su... ked smrdia, vymenim aj 3x zy den a ked nesmrdia tyzden, tak ich nosim tyzden
Boze Xhtml uplne klasicky jebnuta tema.
Rano si zoberem jedny ponozky a ked pridem zo skoly sa osprchujem a vezmem si druhe ciste a spodky tak isto.UUuaaaaa hrozne nieco
hej, ale 2x denne? to by som musel chodit bez topanok po poliach.. mne ponozky nesmrdia, asi mam dobre topanky alebo co.. jedine.. mozno v lete (ale to budem behat asi bez ponoziek)
@3 to s tymi krajinami kde maju ludia oblecene furt to iste je podla mna uplne od veci...ked ta to tak trapi tak chod do tesca, kup 504 milionov parov ponoziek a odnes im to do tych krajin niekedy si skus pocas dna vymenit ponozky (aj ked ti nesmrdia) ...je to proste taky prijemny pocit ze mas na nohe nieco ciste a noha sa ti poti stale...aj ked to mozno nesmrdi
tak ja tak nejak ako @baker ...proste pridem domov a ked sa osprchujem,. task si dam znova ciste ponozky, aj ked nesmrdia, ale tak uz si nedam ponozky co osm mala cely den v skole atd. ...
sak jedny mam v skole a ked pridem domov, dam si druhe...no nebudem v tych smradlavych, co som ich cely den v topankach mala chodit po dome, vykladat ich na gauc a postel...bleeee...
tak vymenim ked treba:p ja mam ponozky na nohach skoro stale (mimo leta) vratane noci, takze neriesim ci som si ich menila raz alebo 20krat...ked sa mi zda, ze je cas vymenit, vymenim:p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ja som na slovensku v europe ne v pralese
ty chodis stale v tom istom?
ponozky si menim podla toho, v akom stave su... ked smrdia, vymenim aj 3x zy den a ked nesmrdia tyzden, tak ich nosim tyzden
Rano si zoberem jedny ponozky a ked pridem zo skoly sa osprchujem a vezmem si druhe ciste a spodky tak isto.UUuaaaaa hrozne nieco
sprchujem sa len vecer,cez leto vela krat
Inak hentie ankety tu už fakt stoja za hovno.. ukrižujte ma tu teras ale je to tak..