Napríklad v CSI New York Maca uniesol ten psychopat,ktorý ho oklamal...
V Miami sa to skončilo tak,že zastrelili Horacia a (neviem jeho meno) jeden z jeho pracovnikov-uz bol raz vyhodeny a pracoval pre TV... Zabudla som jeho meno --- mno proste on bol te
tak podla mna to nieje az take zle........a jaky by si chcela konec?....sak kazdy diel konci skoro stastne...tak musi aspon ten posledy byt ten najnapinavejsi
Predstav si CSI Miami bez Horatia. Je to poriadna blbosť, však? A ešte k tomu natáčajú nové diely. Myslím si, že teraz je celkom ľahko rozlúštiteľné ČO sa snažím povedať...
Miami smrtou Horatia neskoncilo, treba si stiahnut siedmu seriu...
Horatio spolu s Wolfom urobili plan ako sa dostat k tomu hajzlikovi co predava inteligentne gulky, proste Wolfe ich infiltroval a akoze pomohol zabit Horatia, pricom ten to prezil a ide sa dalej...
Las Vegas poikracuje dalej, aj ked bez Warricka, 9ta seria sa toci okolo mafie a Warrickovho vraha...
5ta seria New Yorku zacina Macovym utekom od toho covka, rozbieha sa patranie ktore skonci este v prvom dieli, potom uz ide klasik C.S.I.
bud si to stiahni a cihni (ako ja), alebo staci kuknut na net, neodsudzuj to kym si nevidela vsetko...
C.S.I. nekonci, len nasi nekupuju idely...
ma viac serie ze nekupili dalsie casti, ako to, ze ich zabili/uniesli... namiesto toho chodia veci typu sieza stvrka, co je ako stvorene pre moju babku, alebo policajt z LA, kde sa len bije, co je ako stvorene pre mojho brata... a ja chudera som odkazana na reprizy
Warricka som mala celkom rada aj ked som mesiac bez kablovky , mne to povedal kamos a normalne ked mi to napisal cez net ták som sa normkalne rozplakala a skoda ze prestali davat nove casti CSI Miami lebo som chcela vedet ako to dopadne s Alexx Woodsovou ci odisla alebo nie , no skoda ale shak aj tak mam najradsej CSI NY a moja naj postava je Alexx Woods so CSI Miami a Strlla Bonaseraova so CSI NY a v muzskom je to Don Flack so CSI NY a Horatio Caine so CSI Miami , normalne vam teraz zavidim ze mozete aj tie reprizi pozerat a ja nie , to sa nestava casto aby som ja niekomu zavidela a inak neberete to vzlom .
alex odisla uz davno a ked na jej miesto prisla nova patologicka,tak vydrzala na place 15 sekund a potom bola na franforce... ako... no a dik za informaciu ze Horatio preziiil sa tesiiiiim
pulca - nemas zac , som rada ze som ta potesila , nahodou som vidla na you tube jedno video , podla ktoreho viem ze Horatio nezomre , ale najvecsia skoda je Warricka , neviete nahodou kto prisiel na jeho miesto ?
ja ked som este mala kablovku vzdy musela rozoberat dany pripad a je jedno v ktorej CSI to bolo , proste som si nemohla pomoct , vydy som musela vyjadrit svoj nazor na danu cast
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A Warricka som aj tak nemala rada...
tak načo to teraz pozerať???
MF...
Horatio spolu s Wolfom urobili plan ako sa dostat k tomu hajzlikovi co predava inteligentne gulky, proste Wolfe ich infiltroval a akoze pomohol zabit Horatia, pricom ten to prezil a ide sa dalej...
Las Vegas poikracuje dalej, aj ked bez Warricka, 9ta seria sa toci okolo mafie a Warrickovho vraha...
5ta seria New Yorku zacina Macovym utekom od toho covka, rozbieha sa patranie ktore skonci este v prvom dieli, potom uz ide klasik C.S.I.
bud si to stiahni a cihni (ako ja), alebo staci kuknut na net, neodsudzuj to kym si nevidela vsetko...
C.S.I. nekonci, len nasi nekupuju idely...