Máte to radi? Inak to je pre deti riadne na nervy....v komentároch na Youtube som čítal veľa reakcii že deti strašne plakali, kričali, dokonca že dostali infarkt(!) a že sa od vtedy zajakávajú...čiže nie každý sranda je sranda Inak ja to milujem
s kamarátmi sme dávali HTF maratóny....po 15. časti sme si všetci spolu pomhkávali úvodnú znelku...po 20. časti nám už z toho pekne drbalo...ako, celkom haluz, ale niekedy je to už fakt príliš...
nepaci sa mi to .... je to originalne ale ja mam slaby zaludok a nemozem sa pozerat na to ako si nejake roztomile zvieratko prepichuje nohy a krici (blee)
dokážem sa na tom zasmiať voľakedy som to pozerával každý deň myslím že mám doma niekde aj CD kde sú všetky diely a série .... ale už som to dlho nevidel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
no, keď je niekto debil a necháva to pozerať malé decká...
ale teraz sa na tom vážne rád občas zasmejem
každopádne zbožňujem Snifflesa a všetky diely s ním!
v happy tree friends je nejaké roztomilé zvieratko? a však v ďalšej časti ožijú
Autor musi byt poriadny psychopat.
A na, môj obľúbený!
jediné, čo ma na to vydesilo, to bola taká veľkonočná hra, kde si klikol na vajíčko a to malo toho hrdinu nejak zabiť...
a z jedného vyliezol had (blee)
to som bola ešte fakt malá a (tak, ako teraz) som mala panický strach z hadov
najlepšie bolo, že to sme boli s bratom v takej tej internetovej kaviarni a keď som vykríkla, tak sa každý obzeral
a ešte taká obľúbená časť, teda, čo si na ňu vždy spomeniem -
nie je to síce nič hnusné, ale pamätám sa, že keď som to prvýkrát videla, tak som sa váľala po zemi od smiechu