ja osobne mam vela priatelov z Japonska, len som chcela vediet nazor inych ludi....ja si o nich myslim ze maju drasticky ine zmyslanie ale zaroven ze su mily a pohostinny
@wolskeoko ja ich nehadzem do jedneho vreca...ale povecsine su si rovnaky radsej ti budu klamat do tvare ako povedat krutu pravdu ktorou by ta urazili alebo nahnevali.
maju tisice rokov staru kulturu, su roky pred nami v technike, maju skvelu hudbu, ich zeny miluju vsetci na svete, ich auta patria k spicke, vymysleli cool novy motosport, dlho viedli aj v europskych motosportoch (autami - rally - evo, impreza) co ti mam povedat.. Miluje Japonsko..
Ja neviem anime som pozerala kedysi dávno (asi minulý rok do augusta potom už nie ) 6x som čítala Pamäti gejše, ale názor na nich nemám.. Jáj.. Sú dosť psycho si myslím
ja neveim niektorí sú sympatickí možno,ale väčšina mi prídu ako úplní úchyláci,neznášam tie japonské seriály a podobne,nepáči sa mi ich životný štýl,len ,že práca škola a musia mať najsuper výsledky a celkovo v živote by som tam nechcela žiť,krajina aj mestá sú mi nesympatické a žiť v byte,kde sa ledva pohnem,len aby bol ušetrený priestor ďajkuejm neprosím...a raz som pozerala,taký dokument o Japonsku a bolo tam ,že v takých obrovských mestách,keď chcú mať ľudia sex,tak musia ísť do takého hotela špeciálneho,lebo v byte by to nemohli robiť,kvôli malému priestoru...no tak to je vrchol už
keď beriem všeobecne tak len to najlepšie... milujem ... proste majú super kultúru aj zmýšľanie @7 ... niektorí su dosť úchylní ale netreba škatuľkovať tak ako všade na svete sa aj tu nájdu rôzny ľudia ...
tak za minulý rok ma príjemne prekvapili: hlavne tým že spozorovali po drbnutí fukušimy to, že jeden druh motýľa sa vyvinul inak a mal menšie krídla, nerovnomerne vyvinuté oči, zdeformované tykadlá alebo zmeny v sfarbení, odborníci dva mesiace po spomínanej nehode odchytili 144 dospelých motýľov na desiatich rôznych lokalitách vrátane Fukušimy dvanásť percent jedincov boli mutanti, najviac mutácií = v oblastiach s najväčšou úrovňou radiácie ...
@lady2lol zbožňujem ich (celkovo aziatov) (aj keď môj frajer není aziat) a to ma chce zobrať na líbanky (nenapadne ma to po slovensky- ach jaj ja počeštená) do Japonska (mňa aziatofilku asi to oľutuje )
a celkovo majú úžasnú kultúru,chovanie ,....
dobre tie automaty s použitými gaťkami a záchody sú síce moc ,ale nemôže byť všetko prefektné
inšpiratívne iní, teda čo sa týka toho čo sa dozvedám o ich kultúre, osobne som ešte žiadneho nestretol. a majú hrozne nádherné ženské.
(samozrejme, množstvo pekných a škaredých bude zhruba rovnaké ako všade inde, ale hovorím o tom že keď už je japonka pekná, tak to seriózne stojí za to slight_smile:
@intheshadowofforests cestujem, oni cestujú, križujeme sa. vo Fínsku som mala dve susedky Japonky a chodili sme spolu na fínčinu a zo školy. v Brne som chodila na kafé a na absinth s jedným. a tak. križuje sa to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ako si predstavujes francuzov? Su ti mily, alebo skor cudni panaci pozierajuci zaby?
by som chcela vedieť čo by si o tom nejaký japonec pomyslel
a myslím si o nich veľa vecí,ale nechce sa mi to rozpisovať
nechcela by som tam byvat
uz iba tym ako sa vedeli presadit ako taka mala krajina je posobive
maju svoje miesto na svete a su nenahraditelny
a s ktorymi som sa stretla ja, tak trosku rasisti. ale maju fajn hudbu a anime a manga je super
Nemám ich rada, či je to číňan, japonec, kórejčan nič také.
Prídú mi jebnutí aj keď sú vraj najinteligentnejší.
a celkovo majú úžasnú kultúru,chovanie ,....
dobre tie automaty s použitými gaťkami a záchody sú síce moc ,ale nemôže byť všetko prefektné
(samozrejme, množstvo pekných a škaredých bude zhruba rovnaké ako všade inde, ale hovorím o tom že keď už je japonka pekná, tak to seriózne stojí za to slight_smile: