Čo si myslíte o Jelly Bracelets - Sex náramkoch a ich nositeľoch
Neviem či tu už táto téma bola ale ak hej tak sa predom ospravedlňujem. Jelly Bracelets alebo po slovensky sex náramky sú plastikové náramky a každá farba má iný vyznam (napr. čierna sex, ružová cucflek, červená striptíz atď). Ja osobne ich sama nosím, al
názor môjho brata " vyjebané SEX náramky ešte raz ich uvidím niekomu na ruke tak mu ich všetky odjebem a ZOŽERIEM ich lebo ma to tak sere..... óóóó nie,že mi ho roztrhneš musela by som ťa vyfajčiť... a bozkávať sa a jebať.... KURVY sprosté !!!! len to som chcel.... ďakujem"
nepáči sa mi to...a keby sa mi to páčilo, mám tak tenké ruky, že by mi to padalo kade by som chodila. Je to nevkusné a kopec ľudí čo to nosia ani nevedia, aký to má zmysel. Ale prakticky je mi to jedno, aj tak také chobotiny nikto neberie vážne
@ colorful aj si pocula, ze by ich niekto nazaj nosil kvoli tomu? co ja viem, ze nejaku babu uz pretiahli, bo mala naramok prislusnej farby? urcite nie, je to len mestska povest (ak vies, co to je)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a samozrejme, dávajú možnosť chalanom, že ich môže znásilniť
to je jaká blbosť toto..naozaj už niekedy celá táto dnešná doba je zvrátená..
to ste este nepoculi ze kto si utiera rit pravou rukou ma nabeh na uchylnosti ?
predavali aj na pride ale bohuzial som nebola