však ešte ani hlas nemá zmutovaný..a že má 15 či kolko to...niektoré baby sú na ňom priam zaťažené a hovoria že " aký je krásny,úžasný " ... aspoň vidno, kam nejaké to percento dnešnej mládeže speje ...
ble je taky umely az mi je zle z neho.. ale priznavam sa, ze v mobile mam od neho jednu pesnicku =-DD ale prvykrat ked som to pocula, som si myslela, ze to spieva zena! ..
bohuzial, uz to tu bolo, takze viem, ze je to nejaky muflon z ameriky alebo nieco podobne.. kazdopadne na takychto brokovnicu...a brokovnicu hlavne na tych, co takychto tlacia dopredu !!!
aj ja som si najprv myslela že tospieva nieaká žena ale spolužiačka mi povedala že to je on a že má 16 rokov...je celkom peký ale nemôžem povedat že ho zbožnujem ale ani ho neodcudzujem...
chcel bi som vydiet a pocut spievat vsetkych ludiii, co sa tu v tejto "diskusii" onom vyjadrili kriticky. ale v podstate aj chapem "kritiku", na slovensku je zavist natolko rozsirena ze je zbytocne to komentovat. mne len napada otaska, kolko pesniciek,a kolko koncertou a eur zarobil zakladatel tejto "diskusie"......plus vsetci co sa vyjadrili za prvu moznost....tipnem si....0?!
@swen taký hlas budem mať aj ja keď keď spravím to čo je v prvej možnosti.On vobec ALE VOBEC nevie spievať,len bol v správnu chvílu na správnom miesťe,dali mu moderný účes (úplne hnusný podla mňa),super nadupaný imidžový komplet,spravili z neho veľkého kanca a hrajú sa že je to velká megastár...a všetci mu to žerú.Za pár rokov tá akože velká megahviezda vyhasne, ale zarobý si určitú sumu penazí,ktorá mu však nebude stačit na ničnerobenie do konca života.Takže nie o rok,alebo o dva,ale o nejakých 15 rokov,keď už nebude mať svoju detskú tváričku ani ten svoj priteplený hlas ktorý puberťáčky zbožnujú bude američanom zbierať odpadky pod nohami a oni ho ani len nespoznajú
@burunduklukasko lenze ako zacinal?! skade si ho vybral?! keby nemal talent a uspech, tak onom ani nevieme.
@slipknot619 tak sa ta spytam inac.....preco teda nespievas ty? preco nenahras si ako spievas svoje pesnicki na youtube a tak nezacnes svoju spevacku karieru? lebo tak zacinal on,a ako vydis,mal uspech. tak zacni aj ty spievat a robit videa, a ked budes mat aspon z casti uspech ako on, tak uznam ze mas pravdu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
Disney Chanel mi pokazil život.V jednom seriáli taká malá baba svojmu bratovi strekne ostrekovačom do xichtu,keď sa mu niečo nepodarí.
A opakuje,ibaže nie len keď sa mi nepodarí,ale v každej najnevhodnejšej chvíli.
@slipknot619 ten chlapec chce byt rapperom, emakom alebo cim? ale zasmial som sa
» vypatlator.volieera.cz/...
Jednoduchá hračka pre preklad z češtiny do debilštiny.
prave som to siel napisat =D
....Imrich
@burunduklukasko lenze ako zacinal?! skade si ho vybral?! keby nemal talent a uspech, tak onom ani nevieme.
@slipknot619 tak sa ta spytam inac.....preco teda nespievas ty? preco nenahras si ako spievas svoje pesnicki na youtube a tak nezacnes svoju spevacku karieru? lebo tak zacinal on,a ako vydis,mal uspech. tak zacni aj ty spievat a robit videa, a ked budes mat aspon z casti uspech ako on, tak uznam ze mas pravdu.
@slipknot619 mylnu predstavu mas ty, ved si precitaj co onom pises.