ja to neriesim velmi ... lebo ked sa to bude mat stat tak sa to stane, a nikto proti tomu nic nespravi ... a keby to ma byt za tri roky? ... budem zit ako doteraz a ani na to nepomyslim a bude mi super ... ved je to ako zomriet prirodzenou cestou ... je to osud
a teorii je otom dost ... ale ci su pravdive alebo je to kvalitny HOAX ?
som otom robila aj koncorocnu pracu a aj prezentaciu takze mam 3/4 webu prezreteho co sa tym zaobera, a fakt velmi vela veci poukazuje na ten datu, je to zaujimave, ked daco piste POSTU a vam poslem prezentacku abo neake infosky
A neviem ci bude koniec sveta ale zarucene sa stane nieco velke
presne tak nový vek... skrátka sa len zmení obdobie neviem či na Vodnára či čo to má nasledovať, ale s koncom sveta to nemá nič Teda aspoň toto je najnormálnejšia teória o akej som počul a všetko do seba zapadá..
Koncov sveta bolo zmyslených mnoho. Ten doposiaľ najväčší bol datovaný na rok 1000 n.l. , kedy sa všetci ľudia pokúšali dosiahnuť duchovnej rovnováhy. Všetko bolo rozdané medzi všetkých, chudobní sa stali bohatými a bohatí chudobnými. Každý bol každému rovný. Proste bola nastolená dokonalá rovnováha v nažívaní a čakalo sa len samotný koniec. Ako inak, nič zvláštne sa neudialo.
Rok 2012 je trochu iný. Za zmyslený ho považovať nemožno, tak ako aj za reálny. Existujú " fakty ", ktorým možno dôverovať na 100%, že príde zmena. No sú tu prítomné aj fakty opačného charakteru s rovnakým stupňom dôverihodnosti. No žiadne nehovoria o žiadnom konci. Len o zmene. Či k horšiemu alebo k lepšiemu, záleží len od nás.
Ono tú zmenu v podstate pozorujeme už teraz, len žijeme v umelo vytvorenej domnenke, že všetko je normálne, nič zvláštne sa nedeje. Koniec koncov, všetko zlé je na niečo dobré.
Ja sa tým nejako neznepokojujem... Podľa nič také nebude a ak by aj bolo, tak sa tým pre mňa málo mení... Jediné, čo ma trápi, je, či dovtedy nájdem, to čo hľadám. Nech je to rok akýkoľvek.
kedze sme prezili uz konec sveta v 97, potom v 99, potom v oo a este v 01 tak myslim ze prezijeme aj ten co bude v 12 podla mna je to K*****NA, ako hrom
Mám asi podobný názor jako @matthew322 . Nejspíš bych do nedokázala říct tak pěkně, ale kdybych se na toto téma vyjádřila dřív než on, byly by naše názory vcelku stejné.
Ono to je tak, ze ked Jezis isiel do neba tak povedal ze nas bude ochranovat do konca veku .. no a ten vek konci 21.12.2012 .. preto si niektory myslia ze bude konec sveta..
podla mna je to najvacsia hovadinaaa a hlavne tych 5OO clankov o dovodoch preco by mal byt dost pravdepodobne podl a tych côankov ale asi jedna velka nahoda
nebojte sa sak pride Bruse Willis a navrta tych 500 metrov DD dokazeme to...a ak sa tak stane ...dufam ze budeme zit aj po smrti..koniec sveta....mozme len verit nic ine nam neostava...a ak aj nebudeme vediet v priebehu stotiny nic..ak narazi meteorit..a ak sa bude zem prepolovat tak sa utopime vo velkej vlne..preto musite mat doma vzdy nafukovacie koleso to vas vynesie hore a prezijete DDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a teorii je otom dost ... ale ci su pravdive alebo je to kvalitny HOAX ?
2012 je len cislo.
A neviem ci bude koniec sveta ale zarucene sa stane nieco velke
@jurajkocka Presne, bude nový vek.
Rok 2012 je trochu iný. Za zmyslený ho považovať nemožno, tak ako aj za reálny. Existujú " fakty ", ktorým možno dôverovať na 100%, že príde zmena. No sú tu prítomné aj fakty opačného charakteru s rovnakým stupňom dôverihodnosti. No žiadne nehovoria o žiadnom konci. Len o zmene. Či k horšiemu alebo k lepšiemu, záleží len od nás.
Ono tú zmenu v podstate pozorujeme už teraz, len žijeme v umelo vytvorenej domnenke, že všetko je normálne, nič zvláštne sa nedeje. Koniec koncov, všetko zlé je na niečo dobré.
šak je koniec sveta, načo ti to bude keď nastane armagedon, že..