Čo si myslíte o ľuďoch , kt. vás odsudzujú len preto že štýl vašej obľúbenej hudby sa mu nepáči?
Poznam ludi kt. odsudzuju iných len kvoli rozdielnemu vkusu na hudbu. Podla mna je to hlupe a takych ludi by som najracej poslala niekam.. No chcem pocuvat aj vas nazor, mozno ste poniektory taky isty a chcem vediet preco?
no mňa dosť odsudzujú za to akú hudbu počúvam alebo ako sa obliekam, priznávam že mi to spočiatku liezlo na nervy a dosť veľa času a môjho úslia išlo na to že na tom ako sa obliekam a čo počúvam nič zlé neni, ale potom som si uvedomila, že to aj tak nezmením a teraz ich mám v piči...
kto ma nepozná, nevie, aká hudba sa mi páči. nemám žiaden vyhradený štýl. a keď má niekto nejakú poznámku, čo za vykopávku som to zase vytiahla, tak len poviem, že sa mi to páči. a prestane. nikdy nikto nezabŕdal viac.
Všetky tie akože "argumenty", ktoré idú od nich na mňa sa dajú bez problémov použiť aj opačne, takže hádky o hudbe ma už dávno prestali srať. Hádať sa o hudbe je rovnaká kktina ako hádať sa o náboženstve, vkuse ,.... T.j. kategoria: Nemožné hádky.
Nemám rada hip-hop a v podstate ľudí ktorí idú okolo mňa a vidno na nich, že sú "telom aj krvou" hip-hoperi ignorujem.. ale pomyslím si o nich, že "nie sú normálny"...
no keď sa nad tým zamyslím, poznám dosť ľudí, ktorí majú radi hip-hop a sú to dobrí ľudia..
Takže áno, aj aj posudzujem... resp, je to rpvý obraz, ktorí s amis praví o človeku. A kto si ho neurobí? Lenže je rozdiel, či podľa toho prvého dojmu začnete s tým človekom aj tak jednať, alebo nie... ja sa snažím človeka spoznať a až po tom si o ňom urobím "celkový obraz"..
A to, že ma väčšina posudzuje podľa toho, ako yvzerám, na to som si už zvykla...
radšej ich neriešim lebo aj tak nevyhrám...ten prípad poznám...v šatni s mojou spoluhráčkou ja dačo pustím a ona tiež dačo pustí a tým mi dáva na javo že ja mám hudbu na nič...a vždy len ona púšta hudbu...takže radšej neriešim...
Oné, mňa furt bavilo jak mi spolužiaci pyčovali že nerozumiem všelijakým španielskym a ruským textom, aj keď oni vôbec nepočúvali anglické veci ktorým by rozumeli možno až keby si prečítali text a nemali dovtedy väčšinou šajn o čom to je, čo som ja väčšinou o songoch mal vždy alebo sa mi zopár páčilo len hudobne..
Jo a rok predtým som nepochopil prečo nadávali na každého komu v hudbe ide o texty a ja som bol "hiphoper" podľa nich lebo "mne ide o texty a iba v hiphope ide o texty tak som hiphoper" a mysleli to vážne Pritom ešte zo dvaja z tých ktorí to hovorili rap počúvali pár rokov predtým a potom zrazu prestali
nech si počúva kto chce, čo chce ale neznášam zasranov, čo nemajú viac ako 13 a po ulici sa premávajú s pusteným telefónom a odtiaľ húka rytmus svoje kktsé nadávky a zasran sa tvári ako najväčší a učí sa od neho slovnú zásobu...
Našťastie nikoho takého nepoznám, ja sám sa snažím to nerobiť (ako by som aj mohol, velkú časť mojich kamošov tvoria hiphoperi). Jediný štýl ktorý skutočne neuznávam sú šampóni, je mi lúto ale niečo také proste uznávať nemožem, ale snažím sa každého človeka brať individuálne.
Idem si po meste a popri mne sa dovalii typek s nohavicami XXL atd..... Tak ma napadlo zeby stacil maly zatah rukou a gate by boli dole. ale co ja sa v mysli zasmejem a idem si svojou cestou, mam v riti kto co na seba hodi a esta viac kto na mna zazera
Keď odsudzujú mám v prdeli,pomyslím si svoje,ale keď do mňa húkajú chytám nerf....akurát nemám rád ľudí,ktorí idú v autobuse alebo po ulici a púštajú si nahlas hudbu akúkoľvek,akokeby neboli sluchatka....
bugi44 - csaa uz tu boli pripady, kde typek tu svoju hudbu musel pocuvat cez sluchadla strasne hlasno, aby sme sa aj my mohli zapocuvat do tych jeho jemnych melodii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
oni raz vyrastú.
you are fucking right
no keď sa nad tým zamyslím, poznám dosť ľudí, ktorí majú radi hip-hop a sú to dobrí ľudia..
Takže áno, aj aj posudzujem... resp, je to rpvý obraz, ktorí s amis praví o človeku. A kto si ho neurobí? Lenže je rozdiel, či podľa toho prvého dojmu začnete s tým človekom aj tak jednať, alebo nie... ja sa snažím človeka spoznať a až po tom si o ňom urobím "celkový obraz"..
A to, že ma väčšina posudzuje podľa toho, ako yvzerám, na to som si už zvykla...
@rainbowwarrior zvany septum piercing
"POČÚVAJ A NECHAJ POČÚVAŤ"
Veď nech si myslia čo chcú tiež si myslím
mám ich v piči, netrápia ma, moja vec
Oné, mňa furt bavilo jak mi spolužiaci pyčovali že nerozumiem všelijakým španielskym a ruským textom, aj keď oni vôbec nepočúvali anglické veci ktorým by rozumeli možno až keby si prečítali text a nemali dovtedy väčšinou šajn o čom to je, čo som ja väčšinou o songoch mal vždy alebo sa mi zopár páčilo len hudobne..
Jo a rok predtým som nepochopil prečo nadávali na každého komu v hudbe ide o texty a ja som bol "hiphoper" podľa nich lebo "mne ide o texty a iba v hiphope ide o texty tak som hiphoper" a mysleli to vážne Pritom ešte zo dvaja z tých ktorí to hovorili rap počúvali pár rokov predtým a potom zrazu prestali
nie všetkých, ale niekto, kto si do uší dobrovoľne narve Britvu alebo Lady Kačku, nemôže byť normálny