jaj toto su fanusikovia ale keby sa nam dari respektive povedat mame stastie tak vsetci oslavuju ale takych prikladov je na SVK viac vid peter sagan kto kedy vedel ze niekto taky existuje az kym sa mu nepodarilo vyhrat par etap a zasa je ticho atd hokejisti automobiloví pretekari... a tka ej to aj s futbalistami kazdy ich ospevoval tlieskali aj ti ktorí nevedia co je to offsajd a ked s aim nedari kazdi ich zatracuje hamba vam a odpoved? jasne ze tam patria keby nie tak s atam neprebojuju to ze nevyhrali jeden zapas je o niecom uplne inom... a verim tomu ze talianov porazime ale to aj tak kazdy bude hovorit ze je to stastie... pekny den!
@peterenko317 suhlas, ja som pretekal a nikto o mne nevie vyhral som preteky do vrchu na jahodnej na sturci , taktiez som majster slovenska v ´´juniorskej´´ kategorii v motokarach taktiez som vyhral vela pretekov v polsku cesku madarsku
jasne ze patrime... a ty čo vravia opak su takzvaní "pseudoslovací" čo sa tešia s nimi len ked sa im darí... tu sa ukazuje mentalita slovenského národa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
takéto kecy ma vedia nasrať...
asi takto
zápase postačí iba brankár.
Ostatní išli na pivo.
V 20.minúte dostali príjemnú správu, že už vedú 1:0, ich brankár dal
gól. Pokračovali v pôžitkárení.
Dlho nechodili žiadné správy.
V 88.minúte však prišla nečakaná sprcha, Slováci vyrovnali na 1:1.
Taliani to šprintom zobrali na štadión, zrazu počujú veľké oslavy a
hlásenie miestneho komentára, Slovensko v predĺžení v 92 minúte dalo
druhý gól a nečakane vyhralo 2:1.
Taliani vtrhli do kabíny, vidia tam sedieť zroneného svojho brankára a
ten iba smutne prehodí:
...chalani, prepáčte, ale v 25 minúte ma vylúčili...