fuj,je to nechutné..
najlepšie je,keď vidím nejakú babu s umelými mihalnicami a jednu má pevne nalepenú a tá druhá "mihalnica" sa jej dopolovice odliepa a visí do oka..bléé:-!
raz som si kúpila v drogérii že si ich nalepím na jednu party...na kamoške vyzerali úžasne aj dobre držali...ja som sa pred zrkadlom s nimi asi pol hodinu srala a nešli mi dobre nalepiť a po milion pokusoch už nechcelo ani to lepidlo držať tak som ich zahodila a namalovala sa normálne špirálou :/
Je to zbytočnosť a pôsobí to lacno, teda ak to nie je nejak profesionálne a pekne spravené.. (nepáčia sa mi však také, kt. sú na pohlad rozoznatelné od "pravých" )
ak myslíš jednorázové tak to neviem, ale známa mala u kozmetičky lepené tzv trsové dala si to na leto že aby sa nemusel malovať či čo a síce vyzerala fajn nebolo to ani nejako poznať ale keď jej zliezli mala strašné mihlanice respektíve akoby nemala žiadne takmer...
ale jedno slovo prirodzenosť už máme dosť fake plastic life
kamaratka mala, skoro som ani nespoznala rozdiel medzi umelymi a pravymi, ale ona potom povedala, ze tie jej boli fest drahe takze zalezi od toho asi kde sa to kupi, no nic, ostanem pri spirale
zalezi od kvality xP
ale umele mihalnice lubiiiiiiim xD
ale svoje brile lubim viac xD xD xD
skoda ze extremne umele mihalnice sa nedaju dat dokopy s okuliarmi xD
ale inac xP umele mihalnice loveeeee x)
a najviaac su trsy mihlalnic... vyzera to prirodzene xP aj ked sa s tym clovek musi pohrat ale exekt wrr xD
ked ti to spravi kozmeticka a vyzera to prirodzene tak to moze byt velmi pekne. ale pochybujem ze tie za par euro z drogerky mozu vyzerat dobre, este ked si to niekto nevie nalepit.
ja ich mam a davam si ich na vynimocne prilezitosti Prvykrat ked si ich davas je tam uz nanesene lepidlo takze ich len prilozis a pinzetou popritlacaj k viecku. Pri dalsich pouzitiach tam das lepidlo s prilozenej tuby ktore je biele ale po asi minute uplne zpriesvitnie Je to pekne a este ich prejdi riasenkou ked ich budes mat nalepene A este nieco ak ti nevyhovuje na sirku viecka kludne z nich odstrihni, je to lepsie ako ked to ma pretrcat a potom sa aj rychlejsie znicia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
najlepšie je,keď vidím nejakú babu s umelými mihalnicami a jednu má pevne nalepenú a tá druhá "mihalnica" sa jej dopolovice odliepa a visí do oka..bléé:-!
ja som vďačná Bohu za tie svoje, krásne, dlhéé ... xD
ale jedno slovo prirodzenosť už máme dosť fake plastic life
ale umele mihalnice lubiiiiiiim xD
ale svoje brile lubim viac xD xD xD
skoda ze extremne umele mihalnice sa nedaju dat dokopy s okuliarmi xD
ale inac xP umele mihalnice loveeeee x)
a najviaac su trsy mihlalnic... vyzera to prirodzene xP aj ked sa s tym clovek musi pohrat ale exekt wrr xD