Je vám sympatická? Alebo nie? Tak kam príde tak je úspešná?
Ako to robí je to náhoda? Alebo je fakt až tak dobrá? Alebo ide o niečo iné? Nejde tu o závisť. Nie, nie nezávidim jej. Len neviem ako to robí, keď je taká úspešna. Kde je to jej tajomstvo
to je tá mladá, čo okrem školy stíhala aj cvičiť muzikál a tancovať v hentej tanečnej show, že? tuším to mama spomínala, keď to pozerávala... no, ak som si ju teda s niekým nepomýlila, tak si myslím, že je to obdivuhodné.
Nie je mi sympatická. Nemám ju rada, ale naozaj veľa maká a je dosť nadaná, čiže v podstate aj si zaslúži to, čo má. Na druhej strane takých talentov ako ona je na Slovensku veľa dokonca aj oveľa väčších.
Ona mi bola sympatická až velmi, ale jak sa yačala jebat do každej súťaže, relácie a podobných prkotín tak sa mi zhnusila normálne. A podla mňa ju všade tlačí ten Ďurovčík či jak sa volá,...! @3 suhlasím
mam ju u riti len mi vadia tie jej reklamné spoty, kde je totálne trápna... vôbec sa mi nepáči ani ako herečka ani speváčka ani tanečníčka ani neviem čo ešte robí, sere sa na výslnie kde sa dá taká mladá trápka proste
Nelu som este pred rokom obdivovala, mala som ju strasne rada... nadane, skromne, obycajne dievca... no za posledny rok sa mi zhnusila, dala sa akoze na spev, ktory jej ide najhorsie- no netvrdim, ze zle spieva, da si spravit cecky, co by som do nej nepovedala a ten vztah s Durovcikom... bleee... akoze nevadi mi ten vekovy rozdiel, ale Durovcik ju poznal od 14 rokov, to sa 6 rokov zalizoval?? a potom, ked dospela, hned sa na nu vrhne, pfuj
Viem do to je.. ale neriešim, ani nemám záujem riešiť... je nezaujimavá... je to pekné, ze robí tolko vecí, ale mna neocarila ani ako spevacka, ani ako herecka a ani ako durovcikova milenka, ktora mu pomáha dílovat koks...
neviem, ste tu mnohí riešili, ako mohla stíhať školu a ešte aj hrať v muzikáli - keď máte individuálne štúdium, stihnete všetko a veľmi ľahko + má meno, učitelia ju určite poznajú, vedia čo robí, no prečo by jej nepomohli
čiže chváliť ju za to, že všetko stíha a ešte aj školu, to nie, to by zvládol každý na jej mieste
obdivujem ju za tie prsia, že si ich proste chcela dať urobiť a aj urobila a verejne sa k tomu priznala - akoby to bolo niečo strašné, zarobila si na to sama, tak čo
a k spevu sa nevyjadrujem, počula som ju spievať iba na Eurovízii a tam sa mi to celkom páčilo... teraz je tuším v New Yorku, to jej trochu závidím
Bola celkom sympatická, keď ju však začali tlačiť všade a hocikedy zapnem telku vyskočí na mňa Pocisková tak je mi na grc Talent má, ale chýba jej zásadná vec - CHARIZMA !! Minule bola v Adela Show, pôsobila tam strašne namyslene a arogantne ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ja nemám ani potuchy čo je to za babu..ale už podľa mena sa mi nepáči
Ináč jej osobný život neriešim, ale je mi docela nesympatická.
čiže chváliť ju za to, že všetko stíha a ešte aj školu, to nie, to by zvládol každý na jej mieste
obdivujem ju za tie prsia, že si ich proste chcela dať urobiť a aj urobila a verejne sa k tomu priznala - akoby to bolo niečo strašné, zarobila si na to sama, tak čo
a k spevu sa nevyjadrujem, počula som ju spievať iba na Eurovízii a tam sa mi to celkom páčilo... teraz je tuším v New Yorku, to jej trochu závidím