Nemám informácie o tom, že by táto škola nejako vynikala. Podľa mňa sa neoplatí investovať také nehorázne peniaze do štúdia na Slovensku. Keď už by som mala tak cvakať radšej idem niekde do zahraničia.
Odbory z tej školy sa dajú študovať aj na iných školách a nezabúdaj, že štúdium nie je kvalitné vďaka škole ale vďaka času (nie peniazom!), ktorý doň vložíš ty sama.
poznám odtiaľ dve baby (chodia na právo a psychológiu) a celkom sa im páči. ale asi by to bolo najlepšie porovnať aj s inými školami. a neviem či ja zle gúglim alebo čo ale 2300 eur sa mi nezdá ako nejaké "nehorázne" školné ako je uvedené v @3.
tak jasné, že to znie dosť, ale ako hovorím, neviem porovnať kvalitu. ale ty tu píšeš niečo o zahraničí. a napr. v Anglicku ťa tolko možno bude stáť len život v tej krajine. plus k tomu pripočítaj niekolkonásobne vyššie školné. tak oproti tomu mi to nepríde až tak vela
študujem tam a VIEM to porovnať aj s inými školami už len ten prístup je tam napríklad 100000x lepší aký bol k nám na eube. A že lahka škola zaplatiš máš? ťažko, dokonca aj na E potrebujem ešte viac bodov ako na eube
ja som velmi spokojná, a odporúčam !
zaplatis si a prejdes!!!ano je to tak..ale pozor...ucit sa tam treba..a stane sa vam ze vela skusok neurobite na prvy krat, preetoze za kazdu skusku co opakujes este platis tusim 50e..ak nie viac,,a to je ich financna politika.. Bohuzial na Slovensku nie su sukromne skoly ako v zahranici, ze vela investujes, ale platis za kvalitu..ani nahodou!!
zalezi od odboru, ja viem posudit len masmedia, ze tie sa tam oplatia studovat uz len z toho dovodu, ze su techniky neporovnatelne lepsie vybavene ako ostatne svk skoly a takisto pristup je individualny, tym ze je tam menej ziakov na seminaroch a zvlast pri takom odbore to je velka vyhoda, kde to je viac o praktikach ako o biflovani..ale co sa tyka penazi tiez sa prikladam k nazorom spomenutym vyssie
poznám inteligentných aj menej inteligentných ludí, ktorí tú školu navštevujú, tak ako všetky ostatné VŠ. Čo si odtiaľ kto vezme, je na študentovy, tak ako všade...
Tiez poznam par ludi, co tam chodili na pravnicku fakultu a su spokojni. Jeden chodil dokonca zaroven aj na UK pravo a nadaval na to ako pohan- pristup profakov, vsetko na UK cele zle!
@7
študovala si na eube, prečo si potom odišla ? vyhodili ťa ? ako potom môžeš povedať, že PVŠ je ťažšia ?
osobne by som nezamestnal nikoho kto vyštudoval takúto vychyrenú školu, rovnako ako abslventov alžbetky, Dubnického inštitutu, dubčekovej univerzity, bezpečnostneho manažmentu a ďalších brutálne ťažkých škôl, ktoré sú na úrovni strednej školy
@trtken nie, nikto ma nevyhodil, sama som odisla, mala som dostatok kreditov aj vsetkeho aby som pokracovala ale nevyhovoval mi cely pristup tej skoly uz len s tym napr ze v semptebri ma zaradili na jeden predmet a tyzden pred skuskovym zistili ze ma mali dat na iny a potom len len ze mi to uznali a takychto prihod mam este xy
Velakrat nejde o to ci je tazsie ucivo ale pristup profakov, manazment skoly, studijne odd. Rozsahom uciva, narocnostou ...je to zvacsa porovnatelne, ale na statnych skolach su neraz rozny psychopati, co dokazu studium tak zneprijemnit, ze sa clovek na to vykasle, lebo nema na nich nervy.
@linn
tak takéto zážitky mám aj ja zo slovenskej vš, odvtedy som si povedal, že nikdy viac Slovensko ja mám niekoľko kamarátiek čo študujú EUBu a tiež sa sťažujú
mam tam na prave dobreho kamarata a podla toho co mi hovoril, tak prejdu aj ti co sa poriadne ucia, aj ti co sa neucia a maju peniaze ... on bol z tych co sa poriadne ucili a daval terminy na prvy/druhy krat, termin si tam mozes aj kupit a niekedy ta tam len prehodia skrz neho len tak a presne to suvisi s tym pristupom individualnym ... lebo ti "profesori" maju kadejake nalady podla toho co mi hovoril a ti bohatsi ich vedia ovplyvnovat,
kedze je z BVŠP, pravo je tam stabilny obor, potom tie rozne podobne humanitne, ale ked som zistil, ze maju informatiku a nasiel toto - » www.pevsforum.sk/... tak som sa smial tej urovni, kde realne vidim ako je to nanic
@27 najlepsie je toto - operacne systemy zvyknu byt na vacsine VS dost zabijak (ako na FIIT je to hardcore extrem), ale tu to mate uplne v pohodicke - skuska predom, zadania dodatocne, » www.pevsforum.sk/viewtopic.php?f...
@linn Som presne tvoj prípad. Rok som strávil na EUBE a povedal som si dosť, stačilo. Išiel som tam s totálnymi ideálmi, ktoré po prvých dňoch spadli ako domček z kariet. Teraz som v 2.ročníku na Newton College v Brne a nemôžem si vynachváliť. Presne to, čo ty vravíš o PEVŠ. Ľudia z praxe, super prístup, motivujúca atmosféra. A vychádza to u nás trošku lepšie aj finančne.
@20 Nie všetky súkromné školy musia byť zlé a spadať do "vychýrených škôl". Vravíš, že by si nikoho z takejto školy nezamestnal. Nepripravuješ sa ale vďaka predsudkom o možnosť získať kvalitných zamestnancov?
@funnyfaces92 ty si nejaky plateny diskuter co sem dosiel robit PR tej skole? Lebo si sa registroval prave teraz, nick mas totalne genericky a pises jak keby som pocul rozpravat nejakeho politika v tv diskusii. Aj keby si hovoril pravdu, tak pre mna tvoj nazor nie je hodnoverny, kedze neviem kto si a preco to sem pises. Neber to ako utok, len sa nad tym zamysli.
@carpathian v pohode, neberiem to útok od toho je tu diskusia aby si vyjadril svoj názor. A chápem aj tvoje námietky...keď som si svoj príspevok znova prečítal, musím uznať že vyznie ako propagácia z nejakého reklamného časopisu alebo čo...chcel som vyjadriť svoj názor k súkromným VŠ všeobecne, pretože ma v poslednom čase dosť serú niektoré názory vyhranené voči nim...a popritom ukázať na iné alternatívy, sám som sa totiž po odchode z EUBY rozhodoval aj o PEVŠ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Odbory z tej školy sa dajú študovať aj na iných školách a nezabúdaj, že štúdium nie je kvalitné vďaka škole ale vďaka času (nie peniazom!), ktorý doň vložíš ty sama.
ja som velmi spokojná, a odporúčam !
Inak @2
...viac netreba dodať....
študovala si na eube, prečo si potom odišla ? vyhodili ťa ? ako potom môžeš povedať, že PVŠ je ťažšia ?
osobne by som nezamestnal nikoho kto vyštudoval takúto vychyrenú školu, rovnako ako abslventov alžbetky, Dubnického inštitutu, dubčekovej univerzity, bezpečnostneho manažmentu a ďalších brutálne ťažkých škôl, ktoré sú na úrovni strednej školy
tak takéto zážitky mám aj ja zo slovenskej vš, odvtedy som si povedal, že nikdy viac Slovensko ja mám niekoľko kamarátiek čo študujú EUBu a tiež sa sťažujú
kedze je z BVŠP, pravo je tam stabilny obor, potom tie rozne podobne humanitne, ale ked som zistil, ze maju informatiku a nasiel toto - » www.pevsforum.sk/... tak som sa smial tej urovni, kde realne vidim ako je to nanic
» www.pevsforum.sk/viewtopic.php?f...
@20 Nie všetky súkromné školy musia byť zlé a spadať do "vychýrených škôl". Vravíš, že by si nikoho z takejto školy nezamestnal. Nepripravuješ sa ale vďaka predsudkom o možnosť získať kvalitných zamestnancov?