Mal som pitbulla, musim povedat ze je to svojsky pes, ja som bol pre neho vsetko a na ostatnych "kaslal" proste ta laska ku mne z neho vyzarovala. Choval som v zivote viuac druhov psov, ale tento bol proste iny. Nikomu nikdy neublizil akurat tak mojej macke ktoru odvliekol a vsetci sme si mysleli ze je mrtva ale o dva tyzdne prisla vychudnuta domov
Sú strednej veľkosti a majú svalnaté krátke nohy, a celé telo je tak nechutne svalnaté, krátky krk, plochý nos, malé oči, guľatú hlavu, krátku srsť, pre mňa ideál škaredosti, sú mi len pre toto veľmi nesympatické. Ani farebne sa mi nepáčia. Povahou je mi to jedno, lebo pre ten vzhľad by som sa sama od seba nevybrala si zháňať pitbula...raz som stretla jedného a choval sa normálne a to mi stačí na to, aby som sa nebála že ma nejaké bojové plemeno zavraždí.
s pitbullom som sa stretla dvakrat v zivote, obi dva razy na mn atie psiska zautocili, raz sa majitelka spametala az po chvili a stiahla ho zo mna. ale v jednom pripade bola majitelkou mlada blondyna co sedela na schodiku a fajcila a ten pes nemal voditko ani nahubok, druhy krat to iste ale majitelom bol mlady chalan ktory stal kdesi mimo a telefonoval a psa nechal bez dozoru uprostred chodnika pred skolou..:/ takze tazkop povedatcia chyba to bola
aký idiot mohol založiť takúto prijebanú anketu..sedlo sprosté.
tak môjho psa idú malé blchavé sračky typu jazvečík, čivava, etc kúsať do guliek keď je na prechádzke a tu ide niekto hlasovať za "je to sprosté AGRESíVNE plemeno" ??! slovenskí žobráci, ani nevylezte z tých brlohov ďalej čítajte Nový Čas a tie bludy.
dobre.. kto nikdy nemal takého psa, nemá právo sa ani vyjadrovať..aký majiteľ taký pes. ten pes keby mohol, sa rozdá! ľudia sú špiny
@v3nty no co ja viem,ten prvy na mna tak desivo hladel a ked som isla okolo skocil na mna z vycerenymi zubami a nestekal vobec (hoci asi sa chcel naozaj mozno len hrat,lebo ako si pisala keby utocil asi by ho dole len tak lahko nedala), ten druhy sa za mnou rozbehol, aj chcel skocit ale majitel ho stiahol,takze to neviem,ale nevyzeralo to velmi ako hranie
no proste tazko povedat, ale aj tak nemam rada tieto psy
@janehonda odkial to máš prosimta že bežne utocia na človeka????
Som sa stretol z viac psami jak ty z ludmi...
Z bull psami chodim sa sutaze(amstaff,pitbull,bulíčky a pod..) a zautocil na mna pes, ale to bola moja chyba (vystartoval som rychlo po cloveku, kamosovi ktory mal prisebe psa na obranu pes namna vyskočil a vrčal ale nekusal... to zacne až ked robíš niečo viac
Tak si tu dalej trep tie svoje pičovinky podložene novým časom , keby si bola trosku vzdelana v tomto okruhu tak vieš že napriklad kokršpaniel či jorkšír sú na cudzích ludí agresivnejší ako psy typu Bull(o dominancii voci psom sa nevyjadrujem tam majú tie "bojove" crty..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale inak ziadne plemeno nie je zle,zlym ho robia neschopni ludia niektorym by som nedal do ruk ani umelu kacicku
nieee.
kazdy majitel pitbula je iny..
Ano ma to plemeno bojovne crty, ale ak sa venujes chovu tak si z toho psa dokazes urobit aj maznacika..
je to na chovatelovi..
zialbohu, niekto to plemeno chova pre imidz, niekto na okrasu a niekto navyslachtenie..
uz aj tak je vela necistokrvnych pitbulov a vsetko su to len krizenci. smutne, niet sa comu divit, ze su agresivne tie plemena ak su krizene..
@tomias nemá bojové črty ma dominantné črty ktore sa daju odstranit socializaciou... voči ludom akle agresivny nebývajú ...
ine je pes vs pes (ale stým maju vačší problem iné plemená to ti garantujem)
Za križence celkovo psov niesom, ale neznamena automaticky križenec = agresivny pes ...
ale u psov s pp je mensia sanca chorob a to že sa uchovnujú len psy z dobrou náturou ...
Že má pekné ženy v klipoch
podlamna nezautocil nemože obhajovať... leby keby naozaj zauocil lezala by si nazemi a majitel by ho z teba len tak rýchlo dole nedal...
tak môjho psa idú malé blchavé sračky typu jazvečík, čivava, etc kúsať do guliek keď je na prechádzke a tu ide niekto hlasovať za "je to sprosté AGRESíVNE plemeno" ??! slovenskí žobráci, ani nevylezte z tých brlohov ďalej čítajte Nový Čas a tie bludy.
dobre.. kto nikdy nemal takého psa, nemá právo sa ani vyjadrovať..aký majiteľ taký pes. ten pes keby mohol, sa rozdá! ľudia sú špiny
jork a podobné mačky to ekd steká je v pohode lebo to ani stekat nevie...
Lenze malo kto vie že ked jeden pes steka an druheho tak aj ten druhý si musí povedať svoje...
A ked zastne nejaky pes typu bull štekať je to iné ako jork...
no proste tazko povedat, ale aj tak nemam rada tieto psy
nechcem byt hnusna, ale prajem ti aby niekedy na teba skocil nejaky pitbull a pekne ta potrhal, ci sa ich aj potom zastanes
Som sa stretol z viac psami jak ty z ludmi...
Z bull psami chodim sa sutaze(amstaff,pitbull,bulíčky a pod..) a zautocil na mna pes, ale to bola moja chyba (vystartoval som rychlo po cloveku, kamosovi ktory mal prisebe psa na obranu pes namna vyskočil a vrčal ale nekusal... to zacne až ked robíš niečo viac
Tak si tu dalej trep tie svoje pičovinky podložene novým časom , keby si bola trosku vzdelana v tomto okruhu tak vieš že napriklad kokršpaniel či jorkšír sú na cudzích ludí agresivnejší ako psy typu Bull(o dominancii voci psom sa nevyjadrujem tam majú tie "bojove" crty..."
a hej ides mna presviedčať čo sa snimi stretavam dosť často...
Dobre čau nezaujimaš ma..