Čo si myslíte o práci výhradne v nočných zmenách ?
Taká otázočka na tých, ktorý majú skúsenosť s prácou v nočnej Dá sa vydržať ťahať výhradne v nočných zmenách 5 dní v týždni ? Koľko vydrží človek takto pracovať ? Dá sa na to zvyknúť ?
zdá sa mi to normálnejšie ako striedanie nočných a denných, keď si nemôžeš zvykať ani na jedno ani na druhé a po krátkom čase stratíš úplne všetky náznaky biorytmu a zaspíš kde ťa položia
dá sa na to zvyknúť...mne osobne viac vyhovujú nočné ako denné, v závodoch 12 hod, myslím... ale každý mi vraví, že to normálne nie je a organizmus regeneruje v noci, nie cez deň, čiže zvykne si, ale je dosť možné, že po rokoch sa to niekde odrazí...
ževraj som po tretej vyzerala ako mŕtvolka a keď som došla na štvrtú, už som rovno prosila o ráno
No tak ako mi manažér povedal, jedine momentálne mám k dispozícií len nočnú zmenu alebo nič a tú musím robiť cca. 2 mesiace a potom budú denné aj tak uvidím ako to nakoniec prežijem a dúfam, že nebudem jak zombie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ranna: skoro vstavat
Poobedna: cely den je v prdeli
Nocna: ked mas spat si v praci
Da sa na to zvyknut, ale je to dost namahave..,
Prve nocne budu urcite dost narocne...
ževraj som po tretej vyzerala ako mŕtvolka a keď som došla na štvrtú, už som rovno prosila o ráno
okrem toho, nocne mi vzdy prisli take kludnejsie, pohodovejsie