dost siroky pojem.. hudba sa niektora da.. niektora sa mi nepaci.. najebat a buchat do bicich vie kazdy ... skladat texty a robit hudbu ktora sa paci sirokej verejnosti uz len malokto... nechce s ami v tom pytvat.. naco tato tema?
kinder punk je volba pre lajdacke deti, aby mali zamienku pre zivot plny alkoholu spravania sa ako "dospely", pritom hovoria, ze sa na nic nehraju a zanedbavaju povinnosti
ajtak mam punkacov radsej ako hiphoperov, nakolko punkaci aspon nie su taki egosticki (s tymi, co som sa stretol), ale aj tak je naozaj malo skutocnych punk a hip-hop-erov, pretoze to nie je o tom, dat si na usi sluchatka a naucit sa texty, ci kupit si najdrahsie kockovane, alebo vytahane veci z newyorkeru ci ineho shopu ..
punk umrel v 70tych rokoch, takže tvrdenie "punk´s not dead" môžu hlásať len tí, ktorí si myslia, že keď si dajú na hlavo číro a sú proti všetkému, sú pankáči.. ja punk milujem, ale ako som povedala, v dnešnej dobe už neexistuje...vznikol pre istú vec, ktorá keď skončila, skončil aj on spolu s ňou.. ..aj tak ma najviac zabíja, keď nejaké trinásť ročné emo píše všade, že miluje punk a keď sa ho/jej spýtate, že aké kapely, vypíše vám veci ako " tha wes, simple plan, blink, +44 a thaaak"... zobuďte sa..
takže ľuďia čo tu píšete že je to pre malé deti ... hmm no taak dôvody ??! vačšina detí počúva hip-hop keď ste si nevšimli a ak nesúhlasíte zo mnou tak potom sa z vami hádať nebudem lebo viem že mám pravdu xDD (určite sa nájdu aj taký čo povedia že decko som aj ja ) ... ja počúvam takmer iba punk-rock a je to podľa mňa ta naj hudba ... oblečenie fajn vyzerá to super a páči sa mi pokiaľ to nieje prehnané ... proste punk je super ... a pogovanie xDD parada ... a toto čo tu neviem kto napísal že to je primitívne too jak ako ?! .. trocha nechápem no ale keď myslíš tak fajn noo dám ti zapravdu .. hoppové texty o tom ako ... vlastne to ani niesu texty ale skôr rozprávanie o ničom napr.. jak ide na záchod a sere tam ... zmysluplný text ....... alebo nejaký metal taak tie zvieracie zvuky čo vydávajú noo ...... to sa ti zdá určite menej primitívne xDD
Ale tak povedzme teraz akurát toľko, že neznášam úžasné rčení "punk´s not dead", ktoré vypovedá akurát o tom, koľko prevratných myšlienok má autor na srcdi a ako nápadito vie prezentovať svoj názor ...
Presne tak a aj používaš repliky šité pre punkové decká typu "najviac deciek počúva hip hop" a "hip hop je humus, nemá texty, je to hovadina" ...
A všeobecne ten príspevok dá človeku do života fakt veľa keď vraví "to ako jak myslíš, že punk je primitívny" ... "a keby niečo tak hip hop je primitívny" Čo k sebe fakt dokonale pasuje ...
je punk a je punk... punk ako hudobny zaner a punk ako zivotny styl... osobne sa nestotoznujem s nazormi a zivotnym stylom punkacov, su to vacsinou vymlete palice s cirom sockujuce drobaky na pivo (cest vynimkam)... druha vec je hudobny zaner! punk ako hudbu milujem. len je mi luto ze punk is dead. Punks not dead dnes prehlasuju uz iba "punkaci" ako najvecsi punkac na slovensku Martinko Konrad pocuvajuci Green Day, Good Charlotte a im podobne... kde su stare dobre kapely ako Sex Pistols, Dead Kennedys, UK Subs a podobne? Este ze nam na slovensku zostala Zona a Slobodka lebo uz by vazne nebolo kam chodit na prave punkacske koncerty kde sa da poriadne vypogovat...
Punk is dead vazeni... a kto si mysli ze nie, je naivny alebo hlupy
zona ani slobodka uz niesu co byvavali ..... poriadne si zapogovat jedine na starych albumoch zasadne uznavam cesku punkovu scenu tam su stale kapely co stoja zato a este ze mame festy i ked skoda PUNKISLANDU ale hura POD PAROU .... ani UNDEGROUND neni to co byval ....
noo ešte že tak ja metal počúvam tiež ale myslel som taký ten uplne neviem ako to nazvat napr. slipknot to su zveri xDDD hovorim o kapelach hej lebo dnesne punk kapely uz niesu zvery DD a nehovorim o metale ako o zivotnom style... a hip hop nepocuvam ale nemam nic proti nejakym ale napr. slovensky rep taak tie texty no uplne o nicom......proti tomu mam dost =DDD
Kazdemu sa paci nieco ine, ja si napriklad nemyslim, ze je umenie robit taku hudbu ako pustaju v radiach-hudba rovnaka, texty rovnake a pocuvat sa to neda. Aspon ja by som nevedela..
Ja osobne nemam styl hudby na ktory by som sa sustredovala, vypocujem si to co ma zaujme ci uz hudbou alebo textami..
Punk mam rada, ak sa zapocuvate do textov, maju svoju myslienku a mam rada aj tu hudbu. Mam rada punkove koncerty a dobre pogo s kamaratmi a mam rada aj punkacov, lebo su to uzasny ludia (ti co ich poznam). A styl obliekania je skvely, mne sa to velmi paci, hoci ja uz tak nechodim poobliekana, lebo sa to uz neda v dnesnej dobe a aj tak z toho clovek casom vyrastie. Teda myslim len tu modu, nie nazory a hudbu. K tomuto obdobiu mojho zivota mam najkrajsie spomienky a neda dopustit na punk ani punkacov..
čo povedať?
punk je mŕtvy aj podľa mňa, existuje lne pár pravých punkáčov čo punkom žijú
to oč dojebalo toto šecko je kinder..nič v zlom ale stojí to za hovno...a ako už niektorý povedali tie emo kids čo milujú punk sú na smiech ale načo sa škatuľkovať? jeb*e na to každý si vytvorme svoj originál štyl nie?
tak či tak u mňa je favoritný štýl indie rock je to proste pohodová nezávislá hudba ktorú pozná málo ľudí a to je dobre
Prečo ľudia počúvajú PUNK? Lebo punk nie je len hudba, ale je to aj život, energia a radosť. Musíš to cítiť v srdci. Nemá cenu písať históriu punku, lebo každý zhruba vie ako to vzniklo. Sú aj takí, ktorí sa radi hádajú, že kto bol skôr, či Ramones v Amerike, alebo Sex Pistols v Anglicku...
Pre mňa je to jedno, ja žijem teraz a punk je jediná cesta, ktorá v dnešnej dobe stojí za to. Je to hudba, rebélia, ale hlavne názor - názor na život. Punk je SLOBODA. A zábava... A JA HO LUBIM
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
ajtak mam punkacov radsej ako hiphoperov, nakolko punkaci aspon nie su taki egosticki (s tymi, co som sa stretol), ale aj tak je naozaj malo skutocnych punk a hip-hop-erov, pretoze to nie je o tom, dat si na usi sluchatka a naucit sa texty, ci kupit si najdrahsie kockovane, alebo vytahane veci z newyorkeru ci ineho shopu ..
pravidelne chodim na koncerty a mam rad nase punkove skupiny nap. konflikt, HT, zona A, punkreas...
PunK`s not deAd!!
@11 ake oblecenie? nepoznam punkove oblecenie
@17 ale no! punk zije, len ho zabija taketo rozoberanie na verejnosti a komercializacia
@19 ja som vedel, ze aj ty sem prispejes.. ako do kazdej temy tohto razenia
@22 nazyvaj to pop-punk, prosim. alebo nejako inak
@25 to si len myslis.
@26 mudrlantka
@30 no veru, aj mne je z toho uz zle pomaly
Tak nezlobte se, že to není libový...
No hej a taká Slobodná európa je prototypom primitívnosti, hlavne ten tretí album, tak nejak?
Presne tak a aj používaš repliky šité pre punkové decká typu "najviac deciek počúva hip hop" a "hip hop je humus, nemá texty, je to hovadina" ...
A všeobecne ten príspevok dá človeku do života fakt veľa keď vraví "to ako jak myslíš, že punk je primitívny" ... "a keby niečo tak hip hop je primitívny" Čo k sebe fakt dokonale pasuje ...
Punk is dead vazeni... a kto si mysli ze nie, je naivny alebo hlupy
Howgh
@45 treba hladat, dobrych punkovych kapiel je podla mna stale dost. aj ked zlate casy su uz za nami.
Ja osobne nemam styl hudby na ktory by som sa sustredovala, vypocujem si to co ma zaujme ci uz hudbou alebo textami..
Punk mam rada, ak sa zapocuvate do textov, maju svoju myslienku a mam rada aj tu hudbu. Mam rada punkove koncerty a dobre pogo s kamaratmi a mam rada aj punkacov, lebo su to uzasny ludia (ti co ich poznam). A styl obliekania je skvely, mne sa to velmi paci, hoci ja uz tak nechodim poobliekana, lebo sa to uz neda v dnesnej dobe a aj tak z toho clovek casom vyrastie. Teda myslim len tu modu, nie nazory a hudbu. K tomuto obdobiu mojho zivota mam najkrajsie spomienky a neda dopustit na punk ani punkacov..
Tretí album slobodky už nie je len punk, ale aj hudobná kvalita, ja tam nič zlé nevidím
(Ak opomenieme shut up a nechcem byť šišatý, to vážne neviem ako ich napadlo ... )
punk je mŕtvy aj podľa mňa, existuje lne pár pravých punkáčov čo punkom žijú
to oč dojebalo toto šecko je kinder..nič v zlom ale stojí to za hovno...a ako už niektorý povedali tie emo kids čo milujú punk sú na smiech ale načo sa škatuľkovať? jeb*e na to každý si vytvorme svoj originál štyl nie?
tak či tak u mňa je favoritný štýl indie rock je to proste pohodová nezávislá hudba ktorú pozná málo ľudí a to je dobre
PS:Fuck off posers
Pre mňa je to jedno, ja žijem teraz a punk je jediná cesta, ktorá v dnešnej dobe stojí za to. Je to hudba, rebélia, ale hlavne názor - názor na život. Punk je SLOBODA. A zábava... A JA HO LUBIM