@zmrdak gratulujem, keď som uvidel nadpis, tak som hneď začal čítať tie pod ním, že kde je tá pôvodná rasistická diskusia ktorú sa táto snaží parodovať. nenašiel som, otvoril som túto, a naozaj som nečakal že to bude daná pôvodná rasistická diskusia a jej vlastná paródia v jednom, originálne.
osobne mám rád ľudí ktorým nezáleží na farbe rasce, ale čisto na tom či im tá daná konkrétna rasca chutí. zvykne sa tomu tiež hovoriť "posudzovanie vecí podľa toho aké sú, nie podľa toho aké som si vymyslel že sú bez toho aby som sa obťažoval ich spoznať/vyskúšať".
a o ľuďoch, ktorí majú potrebu veci riešiť spôsobom ako ty si myslím niečo podobné ako @2
@midnight preskakujue ti ? Toto je seriózna diskusia pre tých, ktorým šmakuje rasca a iné koreniny. Ak tu vidíš nejakú paródiu na rasizmus, tak to len svedčí o tom, že práve ty si rasista.
nevedel som že existuje toľko druhov rasce, a asi ani neviem ako chutia. ak by som ich mal k dispozícii tak by som sa o ich použití rozhodoval na základe ochutnania a momentálneho zámeru, a o ich miešaní taktiež na základe toho ako by som myslel že budú s ostatnými chuťami reagovať. riešiť to v teoretickej rovine takýmto spôsobom mi príde zaprvé odtrhnuté od reality, zadruhé absurdné, a zatretie zbytočné, takže v každom prípade jebe tebe, aj keby som hneď nevedel že si vrámci birdzu jeden z chronických idiotov, tešilo ma, a prajem pekný deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale to bude tá iránska/indická lebo to je podľa všetkého to isté. a je to super v kombinácii s chilli! om nom nom
osobne mám rád ľudí ktorým nezáleží na farbe rasce, ale čisto na tom či im tá daná konkrétna rasca chutí. zvykne sa tomu tiež hovoriť "posudzovanie vecí podľa toho aké sú, nie podľa toho aké som si vymyslel že sú bez toho aby som sa obťažoval ich spoznať/vyskúšať".
a o ľuďoch, ktorí majú potrebu veci riešiť spôsobom ako ty si myslím niečo podobné ako @2
nevedel som že existuje toľko druhov rasce, a asi ani neviem ako chutia. ak by som ich mal k dispozícii tak by som sa o ich použití rozhodoval na základe ochutnania a momentálneho zámeru, a o ich miešaní taktiež na základe toho ako by som myslel že budú s ostatnými chuťami reagovať. riešiť to v teoretickej rovine takýmto spôsobom mi príde zaprvé odtrhnuté od reality, zadruhé absurdné, a zatretie zbytočné, takže v každom prípade jebe tebe, aj keby som hneď nevedel že si vrámci birdzu jeden z chronických idiotov, tešilo ma, a prajem pekný deň
mimochodom, pokiaľ si v nadpise nechcel implikovať narážku na rasizmus, správna formulácia by bola "o miešaní (rôznych druhov) rasce".