ti jebe normálne mi povedz že s tou prievidzou to nemyslíš vážne, neverím tomu že v mojom meste sú tak kokotní ľudia že si nevšimnú tú istú otázku o 10 cm nižšie
Rytmus sa do poroty vôbec nehodí. Nemá dostatočnú slovnú zásobu, jeho vystupovanie, hodnotenia a celkové vyjadrovanie nemá úroveň. Včera, keď hodnotil dievčatá, stále používal vetu: "Chcel by som vypichnúť" , kto vie, či nechcel vlastne povedať "Chcel by som si
s Tebou pichnúť" ? Lebo to by som sa ani nečudovala pri jeho vyjadrovaní. Stále chváli sám seba, pri tom to nie je súťaž o ňom, mal by viac chváliť súťažiacich. Baby boli včera fakt dobré a mali úroveň.
ved sa uz uvedomte,neprajnici mu len zavidite...tak sa zacal vrtat aj do popu a co,ma vela penazi a co, ale vydrel si to sam a trvalo mu to dlho , noaco ked sa chvali...chcel by som vydiet vas na jeho mieste,ja by som robil to iste.sa zamisliteee!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
(tralala)
s Tebou pichnúť" ? Lebo to by som sa ani nečudovala pri jeho vyjadrovaní. Stále chváli sám seba, pri tom to nie je súťaž o ňom, mal by viac chváliť súťažiacich. Baby boli včera fakt dobré a mali úroveň.