podĺa mňa že správny človek si povie že trpieť má význaam stuck_out_tongue:retože mi zomrel kamarát a jeho frajerka vyskočila z kna takže aj neviem čo by som urobila ak bys ato stalo men asi bysom sa zbláznila zabila :/.ja ntušíím musím myslieť a na svoju rodinu a osotaných priateľov ako by oni trpeli ..
@fr4nk1 gen, ktorí sposobuje genialitu, vraj sposobuje tiez sialenost
Nic tym nenaznacujem, podla man je svet plný sračiek, rovnako ako ľudia a takíto ľudia si to akurát viac uvedomujú a depresie tiež môžu byť z nedostatku endorfinov v mozgu (ak bereš antidepresíva pripadne ine prostriedky ktore sposobuju euforiu mozes si unavit zlazu ktora ich produkuje a "chvilu" mat depresie)
Inak absolutne neodsudzujem ľudí, ktorí sa pre niečo také rozhodli, pokiaľ na to naozaj majú dôvod a nemajú deti, ktoré sa o seba ešte nedokážu postarať sami
@neith74 máš pravdu, ale keď sa tie chyby už nedajú napraviť, tak ten človek len trpí...teraz nehovorím že by sa mal kvôli tomu zabiť, hej mal by bojovať...len niektorí nemajú na to silu a nikde nenachádzajú oporu
Ja si myslím, že je to pre niekoho to správne východisko z danej situácie. Každý človek je iný a každý človek inak rieši svoje problémy, a preto nikoho neodsudzujem, keď sa uchýli k takejto možnosti.
Fakt mate husté názoryale chcela by som an chvíľu zomrieť že čo a ako my čo žijeme nevieme čo nás tam čaká my si to akurat len možme predstaviť možno raj možno nič alebo stav ako vraví vačšina abo s anarodíme znova a všetko dookola
To nie je pravda clovek sa moze velmi lahko ocitnut aj na ulici. Staci aby dostal tazky pracovny uraz, alebo podpisal nespravny papier, a ak nema podporu rodiny je v riti.....
Fascinujuce kolko ludi je schopnych ignorovat, ze vacsina komunity sa tu ma zle.
A teoria o zbabelosti nevysvetluje ani to, preco ju spachalo tolko uspesnych a uznavanych ludi.
To je taky problem pripustit, ze niekto ju spacha proste preto, ze s tymto svetom nie je spokojny ?
Pokiaľ je niekto úplne sám, opustený, na dne...no čo ja viem, potom je to na ňom. Ale ak má rodinu, deti a tak, a len chce ujsť pred nejakou chybou, ktorú spravil, je to strašne zbabelé. Zabíjať sa kvôli láske je nefér voči iným, na ktorých ten človek zabúda. On bude preč, ale rodina a priatelia budú trpieť.
K tým géniom...podľa mňa je to skôr tak, že "normálny" človek myslí normálne a trochu narušený proste inak. Vidí veci v inom svetle a to z neho z času na čas urobí génia. Čiže genialita vyplýva z narušenosti, nie narušenosť z geniality.
že som alergická na to, keď sa k tak chúlostivej téme svetácky vyjadrujú tí, čo o tom nemajú ani páru. Myslím si, že to, že ich sa to priam netýka nie je dôvodom, aby sa k tomu vyjadrovali s pohŕdaním, či ako o prejave slabosti či psychickej narušenosti.
Su take stavy. Bez podpory svojich najblizsich sa asi neda prekonat a clovek sa zabije. Myslim, ze v takom pripade nezlyha clovek, ale jeho najblizsii.
Pre tych, ktory ten stav nepoznaju, nevedia si to naozaj ani predstavit...
Kto si prezil ten stav a chce pochopit zivot, moze dost do stavu, ked pochopi a uz vie, ze nic podobne nikdy nespravi. No zaroven pochopi aj tych, ktori to spravili.
chapem pocinanie takych ludi ...a mozno keby kazdy bol taky odvazni ako oni ,tak by to urobili viaceri ,len niekto nema odvahu vziat si zivot ...cisto teoreticky ...
lezu mi na nervy reci typu "je to zbabelost,egoizmus" a podobne,pretoze ti,ktori to tvrdia asi fakt nevedia v akych srackach ci depresiach sa musia topit samovrahovia(teraz nemyslim samovrazdy typu "kvoli zlej znamke" ci tak,nie ze by to pre niekoho nebol dost silny argument).a co ma robit clovek,ktoremu sa neustale nedari a trpi,nema priatelov,rodinu,nic co by ho nadchlo?ma si povedat:ano,je mi to jedno,ze nikoho nemam a ked,tak na mna z vysoka sere,ja sa zatnem a poletim dalej,lebo podla niektorych by som bol zbabelcom?to je podla vas riesenie?ked to niekto nedokaze uniest,tak preco mu branit v tom aby odisiel a konecne sa mu ulavilo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Nic tym nenaznacujem, podla man je svet plný sračiek, rovnako ako ľudia a takíto ľudia si to akurát viac uvedomujú a depresie tiež môžu byť z nedostatku endorfinov v mozgu (ak bereš antidepresíva pripadne ine prostriedky ktore sposobuju euforiu mozes si unavit zlazu ktora ich produkuje a "chvilu" mat depresie)
Inak absolutne neodsudzujem ľudí, ktorí sa pre niečo také rozhodli, pokiaľ na to naozaj majú dôvod a nemajú deti, ktoré sa o seba ešte nedokážu postarať sami
Dobrý príklad je Ernest Hemingway.
nech si kazdy urobi podla seba. niekdo tlak nevydrzi tak sa zabije... aspon sa uz netrapi.
ja ti neviem no ten pes je vojnovy veteran =D urcite je!
Zli preziju aj genocidu, pad meteoritu proste vsetko.
Fascinujuce kolko ludi je schopnych ignorovat, ze vacsina komunity sa tu ma zle.
A teoria o zbabelosti nevysvetluje ani to, preco ju spachalo tolko uspesnych a uznavanych ludi.
To je taky problem pripustit, ze niekto ju spacha proste preto, ze s tymto svetom nie je spokojny ?
K tým géniom...podľa mňa je to skôr tak, že "normálny" človek myslí normálne a trochu narušený proste inak. Vidí veci v inom svetle a to z neho z času na čas urobí génia. Čiže genialita vyplýva z narušenosti, nie narušenosť z geniality.
Ludstvo je sebedestrukcne
ved vyskakuju mlade mamičky s dieťaťom z okna..........
Byt, a ci nebyt — kto mi odpovie,
co šlachtí ducha viac: ci trpne niest
strely a šípy zlostnej Štasteny,
ci pozdvihnút zbran proti moru bied
a násilne ho premôct? Umriet, spat —
nic viac, a mysliet si, že spánkom tým
sa koncí srdca bôl a stovky hrôz,
co súdené sú nám; nuž umriet, spat —
to vari je náš vytúžený ciel?
Pre tych, ktory ten stav nepoznaju, nevedia si to naozaj ani predstavit...
Kto si prezil ten stav a chce pochopit zivot, moze dost do stavu, ked pochopi a uz vie, ze nic podobne nikdy nespravi. No zaroven pochopi aj tych, ktori to spravili.
na samovrazde nevidim NIC ZLE ANI SEBECKE