Pravopis si vychytal prepáč...
A isto to budúcnosť má,ale keď ťa také smery nebavia,radšej si vyber niečo iné.
Ja by som niečo také študovať nešla,pretože by ma to nebavilo...
ma to buducnost, lenze nemozes cakat ze ak budes zly informatik a tu skolu vystudujes ledva ledva, ze budes mat neviem co.. ale v prvom rade sa kukaj na to, ci by ta to aj bavilo alebo ci si vies predstavit venovat sa tomu v buducnosti a pracovat tak
Podľa mňa informatici majú budúcnosť ale iba tí najlepší. Trh sa rýchlo zaplňuje, presadia sa len tí najlepší ak proste más na to talent a vieš, že ti to pojde a pod. tak choď do toho
Nepotrebuješ byť vôbec dobrý informatik na to, aby si sa slušne uživil. Chodil som na technický gympel, bol som rok na informatike na VŠ a aj slabší informatik sa uživí a uplatní s decentnou výplatou, samozrejme nižšou než taký, ktorý ovláda x jazykov, zosieťuje ti aj kávovar s telefónom a vo voľnom čase si stavia roboty.
Každopádne, ma to nebavilo a šiel som po roku na jazyky. Ak ťa to nebaví tak tam buď nevydržíš alebo ak to aj dáš tak nebudeš nadšený, keď sa tým budeš ďalších 30 rokov živiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A isto to budúcnosť má,ale keď ťa také smery nebavia,radšej si vyber niečo iné.
Ja by som niečo také študovať nešla,pretože by ma to nebavilo...
Každopádne, ma to nebavilo a šiel som po roku na jazyky. Ak ťa to nebaví tak tam buď nevydržíš alebo ak to aj dáš tak nebudeš nadšený, keď sa tým budeš ďalších 30 rokov živiť.