Co si myslite o sucasnej urovni slovenskeho hokeja?
co si myslite o sucasnej urovni slovenskeho hokeja? napriklad aj v porovnani zo svetovou spickou. alebo aj z vysledkami z poslednich ms. poprosim slusne. zaujima ma vas nazor na sucastny slovenski hokej.
Mňa zaujíma tvoj názor na český hokej, posledné 3 majstrovstvá sveta ste sa nedostali ani do semifinále. "Vyklízíte pozice" rovnako ako my. Len u nás to má trocha väčší spád.
No tak podľa mňa je náš hokej po dosť dobrom úpadku na pomalom vzostupe... Bo nemôžeme mať stále dobrých hráčov, keď máme len okolo 5 miliónov obyvateľov... To nie je ako USA alebo ostatné štáty... Tie aspoň majú z čoho vyberať... Myslím si, že musíme nejakú tú dobu počkať a uvidíme...
@6 jo. mas pravdu. ale pozri si aj tu "slavnu"extraligu. cele pleyoff pocuvas ze ma svoju kvalitu a nakoniec na ms tam ide z nej minimun hracou, ktori aj tak niesu z vytazneho, a minuli rok ani z finalistou tam nik nebol.
@15 ale zober si takich svedou. je ich..kolko..8 milionou?! a kde su...a pozri..napr slovenski a ceski hokej a nic moc. mala bi sa spravit jedna spolocna cesko-slovenska liga. lebo ked hraju na slovensku stale tii istii superi a stale je to otom istom..ved..tii..hraci len idu z klubu do klubu...ved..je tu minimun zahranicnich hracou...teraz nemyslim ceskich....ale napr. kolko svedou tu hra?! ...maly bi natlacit do tejto ligi hracou z hokejovo vyspelejsich krajin( svedsko,usa.....)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Chyby :
poslednich opraujem na posledných
slovenski hokej na slovenský hokej
a súčasný, nie súčastný.