To písmo je otrasnéé.. Techno je fajn hudba tak isto aj Trance či Progressive alebo House moja muzika proste Ale štýl obliekania techna??Som nevidela??Preboha toto neni EMO dievča sa zobuď
som raz písala do takej relácie... zamerané na techno a používanie dákych drog... a prosto asi to skončím ak to nájdem , nenašla
prosto niektore pesnicky mam rada... ale z vacsiny ma zacne boliet hlava a hrozne ma to uspava.. a hlavne irituje ten neustalo rovnaky bum bum bum... boze ach
tym stylom obliekania som myslela ze proste neobliekas sa jak emo alebo hip hop/rap lebo toto su podla mna blbosti ... ked tak TEchno,Trance,House alebo Energy 2000 to je ok a este podla mna Rock a metal sa da ale Techno vyhrava
omg, techno je hnoj. este tak white sensation sa da.to je pohodove,ale nechapem tych ludi co to pocuvaju, ked si pustim vrtacku a do toho budem buchat kladivom a pripojim vysavac budem mat techno No.1
Techno je ppči štýýl.Ja som techno nepočúvala vôbec ale všetko sa zmenilo ked som bola na pár akciách a párty.Nieje nič lepšie ako riadna techno alebo DnB párty.Alebo ked idete na aute s kamaráátmi a vypekááte techno tak to je úplne najviac. trance,house,jungle,drum fúú je toho vela. Ale ked si to pustíte doma je vééľký rozdiel ako ked ste v bare a tom to fičííí....treba len zažiť a potom vás to možno chytí tak ako mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
prosto niektore pesnicky mam rada... ale z vacsiny ma zacne boliet hlava a hrozne ma to uspava.. a hlavne irituje ten neustalo rovnaky bum bum bum... boze ach
@ooooo pouzil si wypatlator?
dRhbNE MmHA Z tOho jebLEhhhhhhhhhOoOoOoOoOo pHishaanHiaAaAaa
tak toto moc nemusim, aj ked raz za 100 rokov sa vynimka najde
a to tvoje pismo je otrasne
maaalo pesniciek sa da
vacsinou sa vsetko dokola opakuje ˇ_ˇ
2: @11 presne tak,techno je ...
3: Štýl obliekania techno?WTF?
I lovin it