"Před pár lety vznikla skupina Only One Solution (O.O.S.) vycházející z přesvědčení, že svět není jen o člověku a že pokud jeden živočišný druh působí kolem sebe tak velké množství trápení, je k obecnému prospěchu zničení takového živočišného druhu.
myslim ze ziadne take hnutia netreba.. ludia sa vyhubia sami od seba.. staci si pockat na 3. svetovu. pri sile zbrani, ktorymi disponujeme by to nemal byt ziaden problem
@johnysheek.. ako konstruktivne pomozes dojniciam, prasniciam a sliepkam, ktore su uveznene v klietkach, bez moznosti pohybu? taka sliepka ani nevie, co je to trava, ci denne svetlo.. tu pomoze nieco konstruktivne? v tejto chvily, v tomto okamihu
...ja ako tomu moc nerozumiem ale niektoré kravičky sa volne celý deň pasú a potom ich podoja aspoň tak som to videl v niektorých krajoch slovenska
a k tomu vzdaniu sa ludí všetkého čo dosiahli by som povedal len tolko ,že keby sa vlády nad svetom zmocnili nejaké zvieratá tak by asi museli prejsť všetkým čo ludia čiže by to zas trvalo asi pár tisíc rokov kým by sa dostali na úroveň dneška. Ostatné zvieratá a ludia by zas len trpeli tak je asi lepšie pokračovať čo sme načali a nie len alebisticky vravieť čo keby...
@xhtml ako čomu nechápeš :o sak je jasné ked tu nebudeme tak bude niekto iný napr. zákon džungle nee alebo sa mýlim a budú sa mať potom zvieratá lepšie ako teraz alebo horšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
chcem sa pridat
drastické riešenia nikdy nebudú riešeniami.. je to len zbabelosť a neschopnosť tých čo ich presadzujú vymyslieť niečo konštruktívne..
minulosť nevrátime, ale budúcnosť môžme zmeniť.. ale kompromisne.. lebo nemôžme radiť všetkých do jedného vreca.. o to sa však väčšina snaží
Alebo môžeš sliepky vyhnať na trávu, pár tisíc hektárov úrodnej pôdy sa predsa na svete nájde a čo, že to kura bude stáť 500sk
a k tomu vzdaniu sa ludí všetkého čo dosiahli by som povedal len tolko ,že keby sa vlády nad svetom zmocnili nejaké zvieratá tak by asi museli prejsť všetkým čo ludia čiže by to zas trvalo asi pár tisíc rokov kým by sa dostali na úroveň dneška. Ostatné zvieratá a ludia by zas len trpeli tak je asi lepšie pokračovať čo sme načali a nie len alebisticky vravieť čo keby...