mne sa páči veľmi; nepočúvam tento druh hudby ale táto pieseň má ozaj niečo do seba a rozhodne sa na ňu skvelo tancuje aj keď pre mnohých to bude asi len nejaká komerčná rádiovka a ohrdnú svojim hudobným snobským nosom
že je to taká neskutočná chujovina, a že mi tak neskutočne leze na nervy že to slovami ani nevyjadrím......ale zhrniem to takto........na začiatku leta ju začali hrať...nepáčila sa mi...potom som si ju počúvla celú...ok zvykla som si......lenže tým ako ju na óčku a pod. „hudobných” programoch hrávali v priemere 4568452445444 krát za deň sa mi zase zhnusila....potom si ju začali na plné gule púšťať tunajšie socky.....potom to pustila instruktorka na zumbe....a potom pozor!! Mojej sesternici, ktorá vždy počúvala veci typu Marilyn Manson, System of a down a.t.ď. To začalo hrať ako zvonenie!!!!!!!...no a momentálne to hrávajú v priemere 491666464664313214664 krát denne na úžasnej Europe 2!!!!!!.....(dúfam že som to dostatočne opísala a myslím že ste si na základe tohto dokázali domyslieť aký vzťah mám k tejto srajde....)
keď "letela" vôbec som som ju nepočúvala... teraz keď je už po "sezóne" (toľko úvodzoviek kks), tak som si ju dala do mobilu a stále ju počúvam. Vie mi navodiť neskutočnú náladu a vždy keď ju počujem mám brutálne veľkú chuť tancovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale náhodou je super