Mne sa celkom páči, nechápem čo majú toľkí ľudia proti nej, ja často uvidím na youtube nejakú 3,14čovinu a má vela likeov, a zrovna tak pekná pesnička má toľko dislikeov...
ok seriously, ked som uvidel video, som si myslel, ze si len robis prdel a rozhadzujes naokolo ironiu...ale dalsia veta ma presvedcila o opaku
odpoved na tvoju otazku - nenavidim ju, jej hlas mi reze uzi jak pila a lyrika je taka prijebana, ze bieberovky oproti tomu zneju ako by ich pisal einstein
ano kazdy ma svoj nazor, len je to divny pocit ked sa ten vas tak velmi lisi od toho globalneho, napriklad rytmus nemam rad preto lebo pouziva nadavky vo svojich piesnach, to je relevantny dvovod preco ho nemat rad, ale na tejto pesnicke ani spevackenic take nevidim. a je v poriadku ked to niekto nema rad ale nemam rad ked moju oblubenu pesnicku niekto vyslovene uraza...
ináč ale to, že na youtube je mnoho dalsich kktin, ktore maju like, je pravda!! ale kukni si napriklad nicky minaj -stupid hoe - ta ma vela dislikeov tiez.. a je to ovela vasia blbost ako friday
@moonbeam no je pravda ze ta cast sa aj mne zdala dost detinska, ale inak je v pohode. a s tym video suhlasim ze je to hlupost, lebo rebeca black si aspon nehcala upravit hlas, zatial co oni nie, preto je ta pesnicka zla. ta sa mi teda nepaci...
Nejede o pocitacovu upravu, jednoducho tato pesnicka je podla mna stupidna na niekolkych urovnach pocinaje textom a konciac otrasnym spevom (aj po uprave) a odveci vlozenou rapovou pasazou (asi pokus o kopiu Biebera...)... tot moj nazor (neuplny) a to som sem ani netahal klip...
@moonbeam ta cast aj mne prisla detinska, a to video co si sem dal sa mi nepaci, v tom suhlasim, mohli si dat aspon upravit hlas, rebeca to urobila a preto sa da aspon pocuvat. ale ta co si sem pridal ty sa neda pocuvat...
Pýtaš sa ľudí na ich názor a potom to zhejtuješ?...
Pozri, teba sa páči, okej, neberiem ti to. Každý ma predsa rozdielny vkus. Som si istá, že 80% ľudí by sa otriasalo pri vypočutí niečoho z mojej hudobnej zbierky.
Ale osobne si myslím, že tento "song" je brak. Cez text, beat, spev, až po klip to mne príde ako kompletná katastrofa...
Ale ako hovorím, tvoj názor ti neberiem, takže ani ty by si nemal zhejtovať ten môj...
podla mna aj ked pouziva nadavky a tiez nadavky nemusim ale zato chcem povedat ze ma aj zname piesne ktore pozna skoro kazdy aspon si myslim a aspon pre tich par piesni si myslim ze by som si ho vipocul
je to uplne hnusneee .. hnujsnejsie ako hnnusnee . trapaas .. neviem preco sa vsetky stetkovske celebriti po sebe opakuju ... totok je uplna kopia nicki minaj ci jak sa vola .. a anie nie je to in ... a preto nema tolko likeov pretoze nieje taka znama ... lebo uprimne? ludia v poslednom case nemaju vkus
Táto pesnička s umením nemá nič spoločné. Je to len bezútešné trepanie do mizerne zahranej hudby. Tá blbá kráva vôbec nemá žiaden rozsah hlasu ani sýtosť hlasu a len tam monotóne mrnčí text. + ten clip je otrasný čo na nňom je celý čas s primrznutým úsmevom vyškerená a stojí tam jak solný stĺp čo vôbec nesedí do rytmu ktorý je rýchly a není to slaďák to by mohla dovoliť tak pri "My heart will go on" + Jak krava sa neustále kuká do kamery i vtedy keď je na pódiu akože pred davom ľudí furt ta p.ča kuká do kamery a dokorán otvára klapačku. Vlastne to robí celú pesničku je to trapáreň.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
odpoved na tvoju otazku - nenavidim ju, jej hlas mi reze uzi jak pila a lyrika je taka prijebana, ze bieberovky oproti tomu zneju ako by ich pisal einstein
aj rytmus ma svojich fanusikov, a kolko....kazdy song, ktory nie je zabudnuty splna svoj ucel...
1. je kurva rozdiel medzi "jednoduchym textom" a "vcera bol stvrtok, dnes je piatok, zajtra je sobota a nedela prichadza potom"
2. tento song uz davno tromfla este vacsia kravina
KLAMAL SOM, DAL SOM SI JU DO OBĽÚBENÝCH!
KLAMAL SOM, DAL SOM SI JU DO OBĽÚBENÝCH!
» www.youtube.com/watch?NR=1&feat...
Pozri, teba sa páči, okej, neberiem ti to. Každý ma predsa rozdielny vkus. Som si istá, že 80% ľudí by sa otriasalo pri vypočutí niečoho z mojej hudobnej zbierky.
Ale osobne si myslím, že tento "song" je brak. Cez text, beat, spev, až po klip to mne príde ako kompletná katastrofa...
Ale ako hovorím, tvoj názor ti neberiem, takže ani ty by si nemal zhejtovať ten môj...
podla mna ak je chitlava ako ta druha je to len k plusu.
a ta prva je ok nakolko su aj horsie piesne.
@12
podla mna aj ked pouziva nadavky a tiez nadavky nemusim ale zato chcem povedat ze ma aj zname piesne ktore pozna skoro kazdy aspon si myslim a aspon pre tich par piesni si myslim ze by som si ho vipocul
mne sa nepáči to, že je to hrozne umelé a uškriekané. podľa môjho názoru a vkusu. keď sa ti páči, tak ju počúvaj
ešte by som niečo napísala, ale nechám to radšej tak
a inak @30
Si si istý, že je super, keď niekto spieva, ako si dá cereálie a vymenováva dni v týždni?