Strašne mi to vadí, moja vec čo jem. Či už je to čokoláda (nemienim mať pre jednu sladkosť výčitky svedomia, nijak mi neuškodí a naopak, chutí mi), mäso (vegetariánmi) alebo ovocie (jj, dokonca aj toto mi už bolo vyčítané, vraj ho jem priveľa)
nic, len tomu nerozumiem. a @2 mi pride vzdy smiesne, lebo priklad: niekto sem prida fotku plnenych morcacich prs so zemiakovou kasou a pod tou fotkou su tri komenty - "mnam", "dal by som si", "@1@2 ". dalsi dvaja ludia o par hodin pridaju napriklad vegetariansky obed a pod tym sa z 10 pripadov 9krat objavi - "radsej morcacie prsia", "este si k tomu daj rezen", "@1 nevies o co prichadzas", "klickozruti trapas". a toto sa deje aj v realnom svete a je to v celku neprijemne. a trapne. a drze :>
že ho neznášam, lebo ledva zjem za celý deň poriadne jedlo a robím si výčitky, že jem veľa. Ale do boha s takými ľuďmi. Ešte sa tvári, že ti chce pomôcť. Radí ti, čo jesť. Do riti nakopať takých ľudí. Sám sa nevie stravovať poriadne. A nadáva, že neje poriadne, ale druhého bude usmerňovať. To pokrytectvo. Tie trávičkové jedlá vs mäsité neriešim. Komu chutí viac zelenina ako mäso... to je už o zvyku v stravovaní.
Toto stale robi moja mama vzdy ked jeme, tak zacne s tym, ze mali by sme jest zdravsie a nie taketo veci... No prazdne reci
Mna rozculuje, ked mi niekto vravi, co mam jest, ved je to moja vec a on nech je co chce.
Mna viac udivuje ked ludia maju potrebu nadavat inym alebo teda starat sa do toho ze vela jedia alebo nejedia alebo jedia neskoro a bla bla... Ved nech sa kazdy naje ked chce a ked je hladny nie?
nezvyknu ma ludia nejak kritizovat v tomto smere.... ale obcas ma udivuje ked mi niekto, kto ma sotva pozná, zadre, ze v noci by som nemala jesť jasne, budem jesť ked som hladna boha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Mna rozculuje, ked mi niekto vravi, co mam jest, ved je to moja vec a on nech je co chce.
a zväčša mi to aj je ľahostajné, najmä ak to prichádza z pozície osoby, ktorá o optimálnej ľudskej výžive vie menej, než ja
Nastastie sa mi to uz nejak moc nestava