Co si myslíte o tom mužskom učese........... v komente
Co si myslíte o tom mužskom učese čo ked má muž dlhšie vlasy ale nie jak baba ale len proste dlhšie, nie po pás.... a potom ich nagéluje a má na hlave 10 strapcov vlasvo ale jeden strapec tvoria stovky/tisíce tých malých normálnych vlasov a su tak hrube t
Toto je najlepsí príklad aký som našiel spieva na koncerte pesničku Tier (zviera) tak kuknite ale nie je to presne ten učes čo myslím....
myslím taký ten... Vsak musíte vedieť.
Proste ked má muž trochu dlhé vlasy a namočí ich do vody alebo dá na ne kilo gélu .... tak z toho vzniknu také hrubé vlasy ktoré sa skladaju z viacerých tenkých vlasov...
A myslíte si že sa tento učes hodí aj na 15-ročného alebo len dospelých?
čo keď ti povieme, že sa nám to nepáči??? Mne sa to napríklad nepáči, a čo? Tebe sa nemusia páčiť moje vlasy alebo to, ako sa obliekam. Preboha, maj vlastný názor a ak sa ti to páči, daj si tie dredy aj nazeleno.... a nepozeraj stále na názor druhých, pretože neobvyklé veci nech majú tí ľudia, ktorí sú silní a sú odolní voči kritike.
Mne sa to strasne páči a mám tiež taký učes. Ale už by som to mohol trosku skrátiť lebo mne to už lezie po bradu skoro.
Ale je to super učes len musíš mať na to....... charizmu.
a btw keby si bol taký úžasný ako tvrdíš tak by si sa na každú pičovinu čo chceš urobiť nepýtal ostatných ľudí
už vidím ako za mesiac založíš fórum čo si máš dať na obed.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Toto je najlepsí príklad aký som našiel spieva na koncerte pesničku Tier (zviera) tak kuknite ale nie je to presne ten učes čo myslím....
myslím taký ten... Vsak musíte vedieť.
Proste ked má muž trochu dlhé vlasy a namočí ich do vody alebo dá na ne kilo gélu .... tak z toho vzniknu také hrubé vlasy ktoré sa skladaju z viacerých tenkých vlasov...
A myslíte si že sa tento učes hodí aj na 15-ročného alebo len dospelých?
Ale je to super učes len musíš mať na to....... charizmu.
a btw keby si bol taký úžasný ako tvrdíš tak by si sa na každú pičovinu čo chceš urobiť nepýtal ostatných ľudí
už vidím ako za mesiac založíš fórum čo si máš dať na obed.