katastrofa, ináč sa to nazvať nedá... chlapcovi by trebalo stráviť dva mesiace vo vojenskom tábore, nie otvárať hubu pred kamerou... hen nech ide poorať trávnik... ach bože, škoda reči, svet sa zbláznil, tu je dôkaz !
Ale čo tu trepeťeeeeee...šak je dobryyyy....omg vy už naozaj nikomu nedoprajete štastie..a čo dalšia začinajuca hviezda.....!!a čo teraz.....hadam by ste nechceli vkuse do okola počuvať tych istych.....omg......sa už uvedomte!!!
nemyslim si o nom nic lebo ho nepoznam, ale chcel by som byt jeho producent, lebo na taketo typy ako je on, leti vela dievcat pred alebo v puberte. No proste dal by sa na nom zryzovat slusny peniaz. Tak ako Usher zaryzoval na Bieberovi.
No nech ma vystre.....toto už čo je? kde sú roky dvadsiate až deväťdesiate plné jazzu, bluesu, grungeu, punku, proste poriadnej muziky anie týchto pop sračiek......
vy to nevidíte? nevidíte ako trpí a ako to všetko prežíva? ach, až mi to trhá srdce! ♥
kurva! v dnešnej dobe ani nič iné nečakajte (ach) najrozumnejšie je zaliezť a počúvať to staré dobré.. rock, metal, punk, folk atď.. sliepočky nech si počúvajú JB alebo toto.. stále to bude len horšie a horšie...
Môj názor je taký, že melódia je veľmi pekná, a pesnička lepšia ako má Justin. Minimálne refrén je lepší Hoci tá myšlienka pesničky Unfriend you.... Ale počúvať sa to dá. Rozhodne som počul aj horšie veci čo nazývali pesničkami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
.
Svet sa zbláznil.
Machine Gun Kitteh je lepší
Machine Gun Kitteh je lepší
to máš pravdu a je ešte mladý takže niečo by sa dalo zrializovať. Baby fakt na takýto typ letia.
Inak ten jeho hlas je úžasný. Celkovo sa určite do budúcna hodí do šoubiznisu.
a party ako dopadla ? bola to nakoniec poriadna zurka, kde vsetci sedeli na gaucoch a znudene postavali, ze ?
kurva! v dnešnej dobe ani nič iné nečakajte (ach) najrozumnejšie je zaliezť a počúvať to staré dobré.. rock, metal, punk, folk atď.. sliepočky nech si počúvajú JB alebo toto.. stále to bude len horšie a horšie...