@natus39 ze si to ty, venovala som tomu 4 sekundy. co si o tom myslim? tie 4 sekundy mi budu chybat a k tomu som sa este aj presvedcila o tom, ze to ma uz charakteristiku pandemie
ten "vtip" so severnou dakotou patrí do kategórie "nepište"...
a chlapec čo by mi vypisoval o tom aké je fajn byť slobodný je u mňa automaticky zaškatuľkovaný do "chlapci ktorí sú slobodní pre to aby mohli jebať každý víkend inú" alebo "forever alone- ruky preč"....
inak zabilo to "4. Mějte inteligentní profilovku" konečná.
@darkkizz to je uplna debilina co si teraz napisala, ked je niekto forever alone tak je to preto pravdepodobne preto lebo ma smolu v laske, je hanblivy alebo menej komunikativny, neznamena to ze je to zly clovek. a namiesto toho aby sa mu ludia snazili pomoct ho este naschval hned odmietnu. takych ludi by som strielal. jedneho dna to moze byt tak ze ten forever alone si najde tu pravu a to dievca co ho odmietlo bude plakat po rozchode lebo sa zamilovala do debila co namotava kazdu kurvu, a posobi ako skuseny a preto si ziska pozornost dievcat, a ked ich namota tak si ich uzije a potom odkopne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a chlapec čo by mi vypisoval o tom aké je fajn byť slobodný je u mňa automaticky zaškatuľkovaný do "chlapci ktorí sú slobodní pre to aby mohli jebať každý víkend inú" alebo "forever alone- ruky preč"....
inak zabilo to "4. Mějte inteligentní profilovku" konečná.