baby dali by ste odfotit takto za slusny balik penazi?? teda co si myslite o niecom takomto, surfujem netom denno denne a uz dlhsie uvazujem nad ludmi tak toto je fakt sila » alissainflatables.ning.com/photo/img0185a-...
no akoze...asi myslis ze odfotit nahe...hm, JA by som take daco urcite nespravila a nechapem tie dievcata co to robia...ved si to moze pozriet hocikto kto ich pozna...no ja neviem, je to dost chore...ale ked to niekto potrebuje, no pre mna za mna
prepacte zabudol som sem udaje co som nasiel na stranke, treba sa prihlasit ako earmoneynew@azet.sk heslo je : inflates kuknite si tam tie photos... sila co clovek objavi vsetko na googli... teda kolko by ste dali za nieco takeho?
hey je to dobry link... takze dala by si sa takto odfotit za povedzme balik penazi? lebo ked som to vygooglil sa tam pisalo ze sa za take fotky pekne plati..
@9 ja nechápem, kto by za to platil. veď to je ako fotky z rodinnej dovolenky, ani nič sexuálne na nich nie je, ani nič nechutné. a neviem, načo by dakomu cudziemu také fotky boli.
@7 urcite je to dobre uz v nazve stranky je inflatables..teda nafukovacky a v zahlavi na mainsite je napisabe: "Talking about inflatables and balloons. Please note that nudity and inappropriate pictures, videos or discussions will not be tolerated." myslim, ze preklad nie je nutny
uz som cital o tejto .....filii, ale za boha si nespomeniem ako sa vola. ide len o to, ze sa zeny ukazuju s nafukovackami... to je cela sranda. a ze im niekto za to plati, tomu celkom verim. kokotov je plna zemegula
no podla mna tato tema je original konina, su to fotky bab, co fukaju nafukovacky, co na tom?
ak sa najde niekto, kto zato zaplati balik penazi, je to bud cvok, alebo prehnane bohaty clovek...v kazdom pripade nevidim dovod, preco sa nenechat odfotit pri praci na nafukovacke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a myslíš odfotiť sa nahé?
ak sa najde niekto, kto zato zaplati balik penazi, je to bud cvok, alebo prehnane bohaty clovek...v kazdom pripade nevidim dovod, preco sa nenechat odfotit pri praci na nafukovacke