myslim ze superstar je z ponuky lets dance, bailando, elan je elan, talent a dalej moja pamat uz ani nesiaha, este tou lepsou moznostou a hento bude podla mna sranda, urcite to nespravia ako nejaky suboj slovakov a cechov ani nijaku podobnu blbost, normalna sutaz...
akozee nic by som proti tomu nemala kebyze tam idu normalny seriozny spevaci ktoei tuzia po kariere a takto sa chcu propagovat ...ale fakt mi je zahada preco sa tam seri 15 rocne deti ktore sa chcu hrat na dospele ..... ja vie ze aj ja mam 15 a mozno preto sa na to tak pozeram a asi viem predpokladat co take ,, deti" ako so ja od zvota ocakavaju ... nakoniec sa to aj tak skonci tym ze vytaz utece do zahranicia to je moj nazor
môže byť sranda, ale nebude pyco, bude o dôvod menej pozerať aspoň som počula, že nebude, iba adela... pfle... kto sa k adele hodí viac než pyco?? odpoveď znie nikto
jasneze slovaci vypadnu hned lebo cesi si budu podporovat svojich. myslim ze nic nezmozeme proti dvakrat tolko ludom co budu hlasovat.. no trapas, ani raz to nezapnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov