istu dobu sa mi to strašne pačilo mala som na obydvoch ušoch 10 mm, bola som aj ovplivnena hudbou a tak ale potom am to behom dňa prešlo a teraz už nemam. Ale pačia sa mi take večšie čo su poriadne vidno, ale ne zas niake extremy.
@gukol ja som len zvedavy co potom ked si to budes chciet dat napr za 10 rokov prec? taka diera ti uz nezarastie...samozrejme to sa tyka vsetkych co si to spravili
@kosmiklove = nepovedal som aký veľký je mal som 16mm na jednom len a to sa mi stiahlo na 1-2mm a zasa ma to chytilo pred rokom a mám 12mm v lavom a 10mm pravom a nemám stým vôbec problém a ked tak mám známeho chirurga on vie čo stým robiť xDD just kidding
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
na ostatnych mi to je jedno ale nepaci sa mi to
ale nejaké veľké priemery už nie, tak do 1 cm stačí
» imgupload.sk/viewer.php?file...
Pravé: 20mm
Ľavé:14mm
Prepáč, ale 3 mm neberiem ako tunnel. Skôr ako obyčajnú dieru v uchu na náušnicu
@kosmiklove = nepovedal som aký veľký je mal som 16mm na jednom len a to sa mi stiahlo na 1-2mm a zasa ma to chytilo pred rokom a mám 12mm v lavom a 10mm pravom a nemám stým vôbec problém a ked tak mám známeho chirurga on vie čo stým robiť xDD just kidding