juuj vcera som to pozerala aj ekd som to mala us davno ale sa mi nechcelo a vazne stoji to zato .. aj ekd to je zatial iba s titulkami ale je to bomba film odporucam kuknut
Ja som knihu necital, takze podla knihy nemozem hodnotit. Filmy s touto tematikou mam rad, a to co som od twilight ocakaval, tak to som tam aj nasiel...Film ma nesklamal a ma to aj pekny soundtrack
kazdy ma iny nazor, mne sa to pacilo ale nerozplivam sa a uz mi setky tieto temy lezu na nervi... mala si si precitat tam hore v kolonke twilight ... stan sa upirom a take tam mas secky diskusie o tomto a nie zakladat dalsiu ale ved poho
knihy su uzasne film som zatial nevidel ale mam ho stiahnuty, ale v globale fantasy filmy na namet z knihy su velmi zle spracovane, vid harry potter kde je polka deja vystrihnuta takze kto to necital tomu nema sancu hlbsie porozumiet, napr taky eragon to bola najvacsia sprostost co som videl aj ked knihy su super jedine co stoji zato si pozriet je pan prstenov kde to bolo vyborne spracovane a nesetrilo sa casom.. 10 hodin pozerania je uz iny zazitok
Mne sa ten film v podstate vobec nepacil myslim sa ze bol nicom.Vlastne sa mi tam paci len hlavny hrdina a niektore sceny.Knihu som necitala ale podla vyjadneni mojich kamaratok dufam z bode lepsia ako film.
ja som citala uz aj sumrak aj nov... sumrak som videla aj sfilmovany... neviem ci mam len ja ten pocit alebo je nas viac ale kniha bola podlamna o dost lepsia ako film... Nemam nic proti filmu... aj ten bol dobry... ale na knihu nemaa... a druha cast... NOV... je velmi velmi pekna... krasny a smutny pribeh zo stastnym konco preplakala som takmer celu knihu ale bola naadhernaa... s toho vypliva... twilight je uuuplne super
@12 jj v panovi prstenov sa nestrilo casom ale aj tak tam povynechavali veci (Tom Bombadil a Mohylové vrchy, boj Gandalfa a Sarumana iba v predlzenej verzii, a hlavne navrat do grofstva, co bolo este asi 50-75 stran ale aj tak to bol najlepsi film podla knihy)
Knihu som nečítal, film som videl včera.
Ako človek, ktorý dokáže oceniť aj plytkú zábavnosť a netvrdí, že film je výborný až vtedy, keď je psychologický so zložitými dialógmi a zaujímavými pohľadmi kamier (a nemám rád Bergmanove filmy) zhodnotím film TWILIGHT nasledovne:
Film zabil 2 hodiny. Počas týchto dvoch hodín som sa nenudil, ale ani nebavil. Okrem výzoru hlavnej hrdinky, ktorá narozdiel od plagátov bola vo filme veľmi pekná na filme nebolo nič zaujímavé. Celý film bol veľmi silený, výkony hercov boli slabé, občas až smutné. Celkovo by film s rovnakým obsahom šlo natočiť aj so štvrtinovou dĺžkou. Občas mi ľúbostné scény pripadali ako z reklám na pivo, a niekedy som čakal kedy odniekiaľ vyskočí a zaškrieka taký ten škaredý škriatok ako v jednej reklame na energetický nápoj.
Nemám 13 a tiež niesom dievča s romantickými ideálmi a pri pohľade na vrčiaceho hlavného hrdinu niesom vlchký. Tiež mi celkovo koncepcia upíra takéhoto typu prišla trochu komická. Vôbec mi nepripadal desivý. Ehm, trblietavá koža? Čože?
A teraz klady: Výzor hlavnej herečky Kristen Stewart, občas nejaký pekný efekt, Volvo C30 a Ashley Greene ako Alice Cullen + počas tých dvoch hodín som sa nenudil
Zhrnutie: Premedializovaný film, ktorý ale neurazí, ale nieje ani nejaká bomba. Chalani sa majú na koho pozerať, baby ocenia plytkú romantiku. Viac ako jedenkrát by som to nepozeral.
Jooooj ja uplne milujem twilight!!!!! je to to naj co ma v zivote stretlo...som posadnuta upirmi, vlkodlakmi a setkym co je okolo toho!!! I LoVE TwiLiGhT!!!!
bože môj už prestante s tymi diskusiami o Twilight!!
premieru to malo 15.januara a teraz je 7.marca
uz stacilo!! fakt ma to stve..proste tak si to nechaj pre seba ze bol taky super film..
aj tak ta to po tyzdni prejde..kks
Citala som vsetky knihy a podla mna je to skvelee....Teda, myslim si, ze je to neskutocnee, ak to berieme tak...
Ale ak to berieme s pohladu citatela, jeto skvelee..Citala som aj Midnight sun,to je tych 12 kapitol sumraku prerozpravanych Edwardom a pacilo sa mi tovelmi
V trojke sa mi nepaci,ze Bella je zalubena do Edwarda aj do Jacoba.
Ale vseobecne,aj film aj knihy sa mi velmi lubia
Ja by som už sfleku strieľala všetkých twilighterov či ako si to nadávate...myslím, že film bol lepší (rozumej menej otrasný), keďže v knihe sme mali možnosť nahliadnuť do Bellinej psychiky a tak neskonale jebnutú osobu (pardon za výraz) si nedokážem predstaviť (a to poznám zarážajúce množstvo narušencov)
Drahí admini, nedajú sa témy tohoto typu filtrovať, aby som si ušetrila amok približne desaťkrát za jednu návštevu BIRDZ-u?
No ja som bola v piatok na Twilighte spolu so svojim priateľom. Film nás dosť zaujal a páčil sa nám Knižky sa ešte len chystám čítať, keďže ich dostanem od našich až na 18. narodeniny Tak si ete ten mesiac počkám
myslim si ze to nieje az take zle...kniha je pekna moc....takuto knihu som uz davno necitala....akoze fakt klobuk dolu pred takouto knihou a som rada ze som to mohla citat....takato kniha my tu uz davno chybala....film som este nemala moznost vidiet....titulky troska asi budu robit problemy ale to zvladnem...je to fakt dobre ale myslim si ze je to prehnane sialenstvo okolo toho celeho....je to ovela lepsie ako Harry Potter...
je to nechutne.....take lacne az mi je na grcanie z toho...akoby som taku sracku uz niekde videl...kazdy rok je film o tom istom len v inom,modernejsom prevedeni aby uchvatil mladez, fuj, hnus!
sprostý ludia si pozruuu film....ja čítam knihu..hahahah...inac dobrééé to je...taqý naivný dievčenský románik..XDakoze aj vy ste mali pocas cítanii knihy také depresie??? TS mi píste ked hej...preco???
Twilight je uuuplne uzasny film aj kniha...ta kniha je perfektne napisana...pravdu povediac keby som si najskor neprecitala knihu z filmu by som bola trochu mimo ale aj tak je to uzastne ze take nieco vymysleli som na tom dost zavysla to bola asi najrychlejsie precitana kniha aku som mala ale ved je to perfektne napisane
ja si myslim ze je to jeden z najlepsich filmov co som videla...nevidela som toho az tak vela v porovnani kolko filmov existuje ....ale ma to fajny dej a naozajnieco do seba
Ja si myslím, že kniha je skvele napísaná .. som väčinou mimo dejstva a k tej knihe som sa dostala len tak, že bola v knižnici a ja som ju ešte neč´tala...Nepatrím k ľuďom ktoré suú z toho mimo kvôli Patizónovi ale mkne sa to páćilo aj napísané a aj ako film.
Tým čo sa to páči naozaj sa to neprestane páćiť ani keď sa ten cirkus skončí, páči sa mi to ako knihy Rowlingovej, Dahla, Urusul-y K. le Guinovej,Birdsallovej
no Teraz čitam aj knihu a je Bomba ... Myslim ze lepsia nez film lebo je tam viac napisane aa Bella a Edward tam su viac spolu ... Zboznujem Twilight Sagy aa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
twilight saga su uzasne knihy x)
film zachranilo len obsadenie xD
a ja som to ani necitala ani nevidela ale za par rokov si na to nikto ani nespomene...
Ako človek, ktorý dokáže oceniť aj plytkú zábavnosť a netvrdí, že film je výborný až vtedy, keď je psychologický so zložitými dialógmi a zaujímavými pohľadmi kamier (a nemám rád Bergmanove filmy) zhodnotím film TWILIGHT nasledovne:
Film zabil 2 hodiny. Počas týchto dvoch hodín som sa nenudil, ale ani nebavil. Okrem výzoru hlavnej hrdinky, ktorá narozdiel od plagátov bola vo filme veľmi pekná na filme nebolo nič zaujímavé. Celý film bol veľmi silený, výkony hercov boli slabé, občas až smutné. Celkovo by film s rovnakým obsahom šlo natočiť aj so štvrtinovou dĺžkou. Občas mi ľúbostné scény pripadali ako z reklám na pivo, a niekedy som čakal kedy odniekiaľ vyskočí a zaškrieka taký ten škaredý škriatok ako v jednej reklame na energetický nápoj.
Nemám 13 a tiež niesom dievča s romantickými ideálmi a pri pohľade na vrčiaceho hlavného hrdinu niesom vlchký. Tiež mi celkovo koncepcia upíra takéhoto typu prišla trochu komická. Vôbec mi nepripadal desivý. Ehm, trblietavá koža? Čože?
A teraz klady: Výzor hlavnej herečky Kristen Stewart, občas nejaký pekný efekt, Volvo C30 a Ashley Greene ako Alice Cullen + počas tých dvoch hodín som sa nenudil
Zhrnutie: Premedializovaný film, ktorý ale neurazí, ale nieje ani nejaká bomba. Chalani sa majú na koho pozerať, baby ocenia plytkú romantiku. Viac ako jedenkrát by som to nepozeral.
@yoginko @2 6
musim uplne suhlasit
/teda nie ze by som nevedel, ale tych tem je tu za posledne dva mesiace asi milion.. a ked tolko nie.. tak aspon 900.000
premieru to malo 15.januara a teraz je 7.marca
uz stacilo!! fakt ma to stve..proste tak si to nechaj pre seba ze bol taky super film..
aj tak ta to po tyzdni prejde..kks
Ale ak to berieme s pohladu citatela, jeto skvelee..Citala som aj Midnight sun,to je tych 12 kapitol sumraku prerozpravanych Edwardom a pacilo sa mi tovelmi
V trojke sa mi nepaci,ze Bella je zalubena do Edwarda aj do Jacoba.
Ale vseobecne,aj film aj knihy sa mi velmi lubia
Drahí admini, nedajú sa témy tohoto typu filtrovať, aby som si ušetrila amok približne desaťkrát za jednu návštevu BIRDZ-u?
Tým čo sa to páči naozaj sa to neprestane páćiť ani keď sa ten cirkus skončí, páči sa mi to ako knihy Rowlingovej, Dahla, Urusul-y K. le Guinovej,Birdsallovej