@mefistofel Evita je síce film o manželke nejakého juhoamerického prezidenta, či čo, ale ja som mal na mysli Evu Urbaníkovú, čo píše kokotiny a má vlastné nakladateľstvo, kde pomáha iným s podobnými kravinami
Ja úplne že nesúhlasím. Slzy sú úžasné. Slzy sú nevyslovené slová... slová radosti, smútku, dojatia, rezignácie, vysilenosti, nespravodlivosti, šťastia, pochopenia... Je to dar, takisto ako úsmev. A aj keď majú slzy mnoho významov, vždy je očividné, ktorú z tých možností práve vyobrazujú. Pomáhajú vysporadúvať sa s vecami.
@dandybrendy ako ono je to tak myslene skor dlhodobo, ked si len tak clovek na niekolko minut poplace, alebo podobne to hej, ale nie ze by sa clovek mal trapit niekolko rokou kvoli tomu.
@mefistofel no, neviem, či máš celkom pravdu... na niektoré veci sa nedá len tak zabudnúť, aj keď sa musíš pohnúť ďalej a vyzerá to tak, že sa vraciaš do starých koľají, vnútro toho človeka je proste porušené a len on vie ako, lebo každý to zvláda inak...
Skôr by som povedala, že sa ľudia nemajú trápiť pre blbosti (ktoré možno dokážu zmeniť), to možno áno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Vidím,že nie som jediná,čo nechytila tvoju vlnu D
treba nad tym pouvazovat, ked tomu clovek nepochopi okamzite. este skus trosku zobrat do uvahy aj co napisala @7 , ak ti to je ukradnute tak potom nic
Ešte som vypnutá zo soboty... a momentálne v eufórii lebo sa mi našla kabelka,peňaženka,doklady všetko
Tak sa mi moc nedá rozmyšľať,chápeš
inak tá prvá veta ma dosť zmiatla, lebo sú tam 2 zápory, a som celkom nepochopila či sa tým myslí, že slzy sú zbytočné, alebo že nie sú zbytočné
tieto lacné pseudomúdrosti... to jak z popiskov fotiek 14ročných sliepok.
Skôr by som povedala, že sa ľudia nemajú trápiť pre blbosti (ktoré možno dokážu zmeniť), to možno áno...