dako sa za nou nejdem potrhat, ale sem-tam fajna. ale ako uz viaceri povedali, je velmi sladka...
a nechapem tych, co vravia, ze zasyti. ano, je pravda, ze ked zozeriem celu tu velku naraz, tak uz dalsiu by som nechcel, ale ak som predtym bol hladny, tak po margotke isto syty nie som...akurat, ze uz nechcem dalsiu margot
Tá vôňa po otvorení margotky mmmmmmmmmmmmmmmmmmmilujem a žral by som ju častejšie len je dosť drahá... ale tá vôňa mmmmmmmmmmmmmmmmmilujem mmmmmmmmmmmmilujem mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ja milujem formula1 express tyčinky,,,iba 207kcal v nutrične vyvaženej výbornej svačinke,,perfektoo na cesty,,Vela bielkovín ,sacharidov, vitaminov a minerálov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@2
A k téme, mám ju rada, ale bolia ma z nej zuby
a nechapem tych, co vravia, ze zasyti. ano, je pravda, ze ked zozeriem celu tu velku naraz, tak uz dalsiu by som nechcel, ale ak som predtym bol hladny, tak po margotke isto syty nie som...akurat, ze uz nechcem dalsiu margot
..kvak..